2014年8月1日星期五

Nyresvigt: Hvad er årsagen åndedrætsbesvær i hæmodialyse

Der er en række årsager til åndedrætsbesvær. Den nuværende artikel giver en introduktion af årsagerne til dette symptom i hæmodialyse i nyresvigt. Ønsker du at få personlig rådgivning? Chat med vores online læge nu gratis og professionel hjælp.

Hvad forårsager åndedrætsbesvær i hæmodialyse i nyresvigt?

* Hypotension eller lavt blodtryk

Et fald i blodtryk er en almindelig bivirkning af hæmodialyse, specielt hvis patienterne har diabetes. Hypotension kan være ledsaget af åndenød, muskelkramper, kvalme eller opkastning.

* Væskeophobning i lungerne

Ved fremskredent stadium af nyresygdom, kan patienter opleve svær væskeretention. Venstre ukontrolleret effektivt, vil væskeretention sprede sig til lungerne, hvilket resulterer i lungeødem, en almindelig årsag til åndedrætsbesvær.

* Stærkt beskadiget nyrefunktion.

Hæmodialyse er en behandling til patienter, som har udviklet sig til at ende nyresygdom med mindre end 15% af nyrefunktionen venstre. Den alvorligt skadet nyre ikke fungerer tilstrækkeligt til at fjerne giftstoffer og affald. Disse skadelige stoffer ophobes i kroppen, der forårsager symptomer som vejrtrækningsbesvær.

Ovenstående afsnit er generel indførelse af årsagen til åndedrætsbesvær i hæmodialyse i nyresvigt. Håber det hjælper virkelig! For at løse problemet, er det vigtigt at først at identificere den underliggende årsag. Derefter kan træffes tilsvarende foranstaltninger for at løse problemet.

Du kan tale med din læge om den bedst egnede behandlingsform. Eller Email os på kidney-support@hotmail.com at få personlig forslag fra vores nyre eksperter team. Det er vores fornøjelse at dele nyttige oplysninger. Pas venligst og bedste ønsker!

没有评论:

发表评论

Online Expert