2014年8月7日星期四

Der Dialyse Creatinin 8.1 alternativ naturlig behandling

"Jeg har nyresvigt med kreatinin på 8.1 og er i øjeblikket i dialyse. Så jeg tænkte på om der er noget alternativ naturlig behandling for at hjælpe mig?" Som svar på denne anmodning og vi analysen følger. Hold læsning, hvis du har lignende tvivl. For personlig rådgivning, tale med vores læge online gratis og professionel hjælp.

Hvordan har du det? Ifølge din beskrivelse, er du lider i dialyse kreatinin 8.1. Naturligvis kan den foreliggende behandling ikke styre deres sygdom godt. Dens foreslog at tale med din læge om, hvordan du justerer din behandlingsplan. Ellers er sygdommen livstruende.

Her vil vi gerne anbefale alternativ fysisk behandling for din reference - Top Seven TCM behandlinger. Metoder til behandling er lavement terapi cyklus terapi hot pack, fuld bad terapi, fodbad, moxibustion og kinesisk medicin af urter.

Baseret på en præcis diagnose af sygdommen, er specifikke behandlinger valgt at danne en omfattende behandling. Hvis du er interesseret i individualiseret vurdering, så send en mail til enfermedad-renal@hotmail.com med testrapporter eller oplysninger om sygdommen. Vores nyre læge vil svare med nyttige forslag.

For dialyse kreatinin 8.1, hvad de kan forvente med hjælp af Top Seven traditionel kinesisk medicin behandlingsformer? Under denne systematiske behandling, vil hans sygdom ikke forringes i fremtiden, på nyrefunktionen vil blive bedre med tiden, og forhøjet kreatinin niveau kan sænkes spontant. Så du kan forvente at leve en lang forventet levetid med meget bedre livskvalitet.

Hvis du stadig ikke klart, om forvaltningen af ​​nyresygdom eller gerne vil lære mere om vores behandlinger, der tilbydes, kan du efterlade en besked nedenfor. Glad for at dele tips!

没有评论:

发表评论

Online Expert