2014年8月5日星期二

Diabetisk nyresygdom med protein i urinen: Hvad er det

Diabetisk nyresygdom eller diabetisk nefropati, sker altid ledsaget? Ándolos tilstedeværelsen af ​​protein i urinen. For patienter, der er lige diagnosticeret med diabetisk nyresygdom, bør du vide lidt om denne sygdom. Hvad er diabetisk nyresygdom og protein i urinen?

? Hvad er årsagen til diabetisk nyresygdom?

Diabetisk nyresygdom skyldes langvarig diabetes. Som introduceret af lægerne, type 1 diabetes normalt skrider i diabetisk nefropati efter 10 ~ 15 år, mens type 2-diabetes har brug for mindre tid til at udvikle sig i diabetisk nefropati.

Højt niveau af sukker i blodet kan forårsage skader på nyrerne, skiftende nyre hæmodynamik og stofskiftesygdomme. Dette kan føre til høje glomerulær filtrering i den tidlige fase. Værre, højt blodsukker vil forårsage tykkelsen af ​​den glomerulære basalmembran og ekstracellulære matrix aflejringer, hvilket fører til permeabiliteten af ​​de glomerulære kapillærer.

Hvordan de store protein af diabetisk nyresygdom i urinen utæt?

Som øger glomerulær kapillær permeabilitet af blod, forskellige proteiner nutritions især urin lækage. Forløbet af sygdommen klassificeret diabetisk nyresygdom i fem trin. Den mest alvorlige diabetisk nefropati, protein i urinen. I fase 4 kan patienter til stede med nefrotisk syndrom, proteinuri så dens skummende urinprøve.

Hvordan til at behandle diabetisk nyresygdom protein i urinen?

Det første skridt er at kontrollere blodsukkeret. Fra en diæt fri lavt sukker eller sukker, der insulininjektioner eller oral medicin også nødvendig for at reducere høje niveauer af blodsukker. Det andet trin er at reducere protein i urinen. ACEI'er og ARBs har en indlysende effekt på at reducere proteinuri hos patienter og styre din højt blodtryk. Det tredje skridt er at reparere beskadigede nyreceller. Osmotherapy Micro-kinesisk medicin kan hjælpe med at udvide blodkarrene og forringe den ekstracellulære matrix, og glomerulær filtration membran kan fungere normalt. Dette betyder, at diabetisk nyresygdom er velkontrolleret.

Hvis du stadig har noget uklar, kan du efterlade en besked nedenfor eller send mail til enfermedad-renal@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert