2014年8月7日星期四

Kreatinin er 5.4 i Purpura Nefritis På hvilket stadie af nyresygdom

Når kreatinin er 5,4 i Purpura nephritis, på hvilket stadium af nyresygdom er? Efter at være stillet dette spørgsmål, giver vi analysen følger. Læs eller konsultere vores online læge gratis og professionel rådgivning.

• I hvilken fase af nyresygdom, hvis kreatinin er 5,4 i purpura nephritis?

Generelt har mennesker med denne diagnose nået til det stadium af nyresygdom 4.Denne er et meget fremskredent stadium med meget tab af nyrefunktionen. Som nedsætter evnen af ​​nyre, patienter oplever alvorlige symptomer, såsom protein eller blod i urinen, hævelse (ødem), forhøjet blodtryk, ledsmerter, mv. Hvis ubehandlet, vil sygdommen forværres over tid. I sidste ende, end-stage renal sygdom (ESRD) er resultatet.

Er der nogen måde at forhindre nyresvigt når kreatinin er 5,4 i purpura nephritis?

I den vestlige medicin, er det endnu ikke en effektiv mulighed for sådanne helbredende virkninger. Imidlertid har eksperter Nyre Hospital shijiazhuang nyresygdom fundet svaret i kinesisk medicin. Naturligt middel kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er kun denne form for løsning.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en innovativ udvikling af TCM. I modsætning til konventionelle oral medicin, Osmotherapy er en ekstern anvendelse af kinesisk urt medicin. Under behandlingen, kun patienter har brug for at ligge i sengen med to kasser at sætte narkotika i hans lænder.

Med hjælp af avanceret og omsiggribende osmose enhed, kan effektiv medicin ingredienser kommer direkte til nyreskade og derefter arbejde på at reparere de beskadigede nyrer og genoprette nyrefunktion. Således høj kreatinin og lavere ned sygdommen stort set ikke forringes i fremtiden.

Hvis du er interesseret i at lære mere detaljeret introduktion om Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, så send os en e-mail enfermedad-renal@hotmail.com, eller efterlade en besked på bas.

没有评论:

发表评论

Online Expert