2014年8月1日星期五

Behandling for nyre problem med kreatinin 6.6

Nyre problem vedrører tab af nyrefunktionen. Når nyrerne ikke kan fungere ordentligt, et typisk tegn er høj kreatinin.? Hvad er behandlingen for nedsat kreatinin problem med 6.6?

Problem med nedsat kreatinin 6.6

Det normale niveau for kreatinin er mellem de magtfulde kompensation kapacitet nyrer 0,6 1.3.Para betyder kreatinin niveau ikke stige til mere end 50% af nyrefunktionen er tabt. Kreatinin 6.6 er flere gange højere end det normale niveau af kreatinin, der er forbundet med alvorlige nyreproblemer. I virkeligheden, kreatinin selv er ikke giftigt, men høj kreatinin niveau indebærer høje niveauer af toksiner og affaldsprodukter i kreatinin 6.6 cuerpo.Una person, oplever ofte en række komplikationer og ubehag, såsom oppustethed, træthed, kvalme og opkastning, og så videre.

Behandling for nyre problem med kreatinin 6.6

Dialyse er den første linie behandling for nyresvigt. Det kan tage mere end en delvis nyrefunktion at fjerne en del af affaldsprodukter fra kroppen. Men du kan ikke helbrede nyre problem. Den gennemsnitlige levetid for dialysepatienter er kun 5-6 år.

Derfor, for at behandle problemer med nyrerne hovedsageligt med forhøjet kreatinin, skal patienter gennemgå behandling for at genoprette beskadigede nyre struktur og forbedre nyrefunktionen.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy anbefales for nedsat kreatinin 6.6 problem med behandlingen. Det er en plan baseret på de forskellige typer af urtemedicin er anvendt baseret på betingelserne for patienterne sygdom terapi.
Først kan kinesiske lægemidler øger sekretion af vækstfaktorer. Således kan det stimulere selv-reparation og selv-regenerering af beskadiget nyre væv og celler.

For det andet, kinesisk medicin er rigelige i forskellige typer af næringsstoffer såsom vitaminer, mineraler osv.. Er tonic for nyrer og kan de give vigtigt råmateriale for restaurering af renal struktur.

Hvis Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er på god nyrefunktion vil blive forbedret. Derfor vil den nuværende blive reduceret creatinin 6,6 fundamentalt.

Ovennævnte om behandling for nyre problem med kreatinin 6,6? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre har al den oplysninger, hvis du har problemer, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert