2014年8月31日星期日

Hvad sker der med patienter med nyresvigt, hvis han eller hun ikke udsættes for dialyse

Nyresvigt betyder nyrerne er beskadiget og ikke fungerer. En af funktionerne i nyrerne er at filtrere overskydende affald fra blodet og kroppen, således at patienter med nyresvigt, affald og giftstoffer ophobes i blodet og kroppen, hvilket kan føre til alvorlige symptomer og komplikationer . Undskyld, dialyse er normalt anbefales til patienter, men mange patienter ønsker ikke at acceptere dialyse. Så hvad der vil ske til patienter med nyresvigt, hvis han eller hun ikke udsættes for dialyse?

Hvad er dialyse?

Dialyse er en alternativ behandling, der kan filtrere affald og vand fra blodet, og som regel er tilladt patienter med nyreinsufficiens symptomer eftergive. Men du kan ikke reparere det beskadigede nyre og nyrefunktion, så det er ikke i stand til at behandle nyresvigt fra roden.

? 'S kommer til at ske til patienter med nyresvigt, hvis han eller hun ikke udsættes for dialyse?

Hvis patienter ikke er i dialyse, kan affald og ophobede giftstoffer ikke fjernes fra blodet, hvilket kan give symptomer som træthed, kvalme og opkastning, diarré. Selvom opkastning og diarré kan hjælpe patienter har udelukket nogle giftstoffer fra kroppen, de fleste giftstoffer ophobes i blodet og ikke kan fjernes. Og som tiden skrider frem, forværres symptomerne og truer patienternes liv.

Hvad er de alternative behandlinger for nyresvigt?

I virkeligheden, med undtagelse af dialyse, kan du også vælge nogle andre behandlinger for at indsende din klage og behandle din sygdom. Som mennesker tager en stigende interesse i traditionel kinesisk medicin (TCM) på verdensplan i Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, er nyre eksperter dedikeret til at studere traditionel kinesisk medicin i mange år og skabe mange behandlinger innovative, da Heat Komprimer Terapi, cupping terapi, Medicated Badekar, pedicure, mv. Kan behandle nyresvigt regulere Qi, fjerne blod immobilitet og fjerne giftstoffer. Og de er effektive og har ingen bivirkninger. Hvis du er interesseret i vores behandlinger, så send en mail til enfermedad-renal@hotmail.com og vi vil svare så hurtigt som muligt.

? "Kommer til at ske til patienter med nyresvigt, hvis han eller hun ikke udsættes for diálisisñahora du bør kende svaret. Eventuelle spørgsmål, chatte med vores læger online eller efterlade en besked nedenfor.

没有评论:

发表评论

Online Expert