2014年8月6日星期三

Hvad er symptomer på fokal segmental glomerulosklerose (FSGS)

Focal segmental glomerulosklerose (FSGS) er en af ​​de almindeligste årsager til ESRD i hele verden. Det er en latent sygdom, der betyder nyreskader kan forekomme uden at blive bemærket. FSGS er mere tilbøjelige til at forekomme hos unge mænd uden peak alder debut mellem 20 til 40 år gammel. Omkring 15 procent af børn med FSGS nyresvigt kan udvikle 5-10 år efter diagnosen. Derfor bør folk tage øjeblikkelige behandlinger engang notere de tidlige tegn / symptomer på sygdommen som nedenfor.

Proteinuri

Proteinuri henviser til tab af protein i urinen og er den mest almindelige symptom på FSGS. Som celler er hævede glomerulær filtration barriere og filtrering system er da? Ado unormalt høj mængde protein er til stede i urin. Hvis der er en masse skum urin vare ved i lang tid, bør du ringe opmærksomhed af mennesker.

Hævelse

Ødem / hævelse gøre folk svulme i hans øjenlåg, lemmer, ankler osv. Jo patienter kan have abnormt øget deres vægt på grund af det tilbageholdte vand. Serumalbumin som blodkar forbliver flydende, hvis folk ikke har nok albumin, vil væske køre på kroppens væv til at forårsage symptomer. Proteintilskud til at supplere tabet vil være nyttigt til behandling af inflammation.

Hypoproteinemia

Hypoproteinemia beskriver albumin blodgennemstrømning lavt. Da antistoffer og proteiner er vigtige kilder til næringsstoffer, kan protein tab forårsage fejlernæring, infektion og immunitet.

Hyperlipidemia

Hyperlipidæmi er forårsaget af albumin i urin tab. Medier hyperlipidæmi intensiveret blod stasis, som kan øge risikoen for blodpropper og hjerte-kar-komplikationer, og fremme udviklingen af ​​glomerulær og tubulær sklerose for at fremme nyreskader.

Hæmaturi / blod i urinen

To typer af grov hæmaturi kan forekomme-og mikroskopiske hæmaturi. Symptomet opstår, fordi ar glomerulære celler ikke effektivt forhindre udsivning af røde blodlegemer. Gross hæmaturi betyder alvorlige tab af røde blodlegemer sammenlignet med mikroskopisk hæmaturi.

Kronisk nyresvigt

I nogle tilfælde FSGS hviler let og kan blive diffus skleroserende glomerulonephritis. Patienterne har deres nyrefunktion tab i årevis.

Hvis du har nogen af ​​disse symptomer, bør du søge yderligere evaluering af, hvorvidt der er forbundet med FSGS.

Ovennævnte symptomer på fokal segmental glomerulosklerose (FSGS)? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre rådighed alle de oplysninger, hvis du har noget problem, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert