2014年8月19日星期二

Hvad skal vi gøre, hvis PKD er blevet nyresvigt

Nyresvigt, et fremskredent stadium af nyresygdom. Forskellige typer af kroniske nyreproblemer, herunder PKD kan føre til det. Så hvad skal vi gøre, hvis PKD er blevet nyresvigt?

I dag dialysebehandling er mere vant til at beskæftige sig med nyresvigt. Og vi må indrømme, at det kan hjælpe med at lette symptomerne, kontrollere komplikationer og vedligeholde patientens liv til en vis grad. Men på grund af bivirkninger og høje omkostninger, mange patienter med nyresvigt ikke er villige til at have hende.

Så hvordan kan du undgå dialyse? Kort sagt, den mest effektive måde er at forbedre nyrefunktionen. I vores service nyre Kina, mange effektive behandlinger til rådighed. Såsom, Micro-kinesisk medicin & Terapi Osmotherapy Clear Blood Pollution. For personlig rådgivning, at blive modtaget i e-mail os den sidste lægeerklæring enfermedad-renal@hotmail.com. Efter en grundig analyse, mener vi, du vil få en tilfreds svar inden for 48 timer.

Effektive behandlinger er afgørende for disse patienter, bør imidlertid aldrig forsømme andre aspekter. Såsom at spise sundt, sygepleje, en god holdning, ændringer i livsstil.

En sund kost kan hjælpe med at reducere arbejdsbyrden for nyrer og lindre symptomerne meget. Derfor at vide, hvad at spise er meget vigtigere.I generelt bør du spise mindre salt, fedt, protein, kalium og fosfor. I mellemtiden bør holde sig væk fra stimulerende fødevarer, ellers PKD cyster bliver større og større.
I den normale levetid, skal de aktivt samarbejde med deres læger, tage medicin til tiden, holde op med at ryge og drikke, undgå opholder sig op sent, for at holde en god holdning til livet, etc. Hvis ikke, vil sygdomstilstanden fortsat forværres.

Efter disse præsentationer, mener vi, at patienter med PKD har vidst, hvad de skal gøre, når det er blevet nyresvigt. Har spørgsmål, bedes du efterlade en besked i bunden.

没有评论:

发表评论

Online Expert