2014年8月29日星期五

Kreatinin 9.9: Er det farligt for FSGS patienter

Arret nyre, kan FSGS påvirke GFR patienter (GFR) i vid udstrækning. Kreatinin 9.9 er mere tilbøjelige til at betyde FSGS blevet forværret i nyresvigt. Hvis det ikke tages alvorligt, kan patienterne nødt til at starte dialyse eller en nyretransplantation til.

Kreatinin 9.9 for FSGS patienter

Ifølge serumkreatinin, kronisk nyresvigt opdelt i fire faser. For FSGS, kreatinin 9.9 patienter indikerer slutstadiet nyresvigt eller uræmi. Overskydende aflejringer af kreatinin og andre affaldsprodukter kan give? Ar nyrer og yderligere organer. Fra dette punkt, vi kender kreatinin 9.9 er farligt for FSGS patienter.

Hvordan til at tabe kreatinin 9,9 FSGS?

Nøglen til behandlingen er at rense blodet og renal celle reparation da? Adas. Først er vi nødt til at rense blodet, for at reducere det høje niveau af kreatinin direkte og giver et godt miljø for genoprettelse af nyrerne. Her vil vi anbefale Blood Pollution Therapy. Som vi ved, nogle kinesiske medicin har den stærke effekt af at fjerne blod immobilitet og nærende. Ved hjælp af disse stoffer og metoder til blod rensning, affaldsstoffer og giftstoffer, ikke kun i blodkarrene, men også for at holde sig til karvæggene kan udledes fra kroppen glat.

Så varmt omslag, der kan stimulere regenerering af renal celle giver? Adas og øge blodgennemstrømningen til nyrerne, Terapi anvendelse. Denne terapi kan bidrage til at give mere blod og ilt til nyrerne. Derefter gradvist forsvinder renal ardannelse. Når nyrerne kan genvinde tilbage til arbejde, behøver patienterne ikke at gøre dialyse.

Dette er blot en plan for behandling af nyrepatienter. Hvis du ønsker at vide, hvordan man kan reducere kreatinin niveau og effektivt at behandle dine FSGS i detaljer, kan du efterlade en besked nedenfor eller send e-mail til enfermedad-renal@hotmail.com. Vi vil gøre alt for at hjælpe.

没有评论:

发表评论

Online Expert