2014年7月14日星期一

Behandling for bilateral renal atrofi med kreatinin 5.6

Bilateral renal atrofi en tilstand, hvor begge reduceres i størrelse nyre refererer. Når nyrerne er blevet mindre, vil de stoppe med at arbejde ordentligt. Derfor er høje niveauer af metaboliske affald ophobes i kroppen. 5.6 kreatinin er forbundet med meget svær fald i nyrefunktionen.? Hvad er behandlingen for bilateral renal atrofi med kreatinin 5.6?

Bilateral nyre atrofi med kreatinin 5.6

Nefroner er de grundlæggende funktionelle enheder i nyrerne. Hver nyre er sammensat af omkring en million nephrons. Der er dog en række betingelser og sygdomme, der kan påvirke nephron og reducere antallet af sunde nefroner. Hvis det er tilfældet, nyrer reduceres i størrelse, hvilket resulterer i renal atrofi. I de fleste tilfælde vil nyre nephrons både være involveret, hvilket resulterer i bilateral renal atrofi.

Når nyrerne er reduceret i størrelse, vil ikke fungere korrekt. Derfor vil creatinin ophobes i blodbanen. Normal blodkreatinin resultat skal være 0.6 ~ 1.1. Kompensere for den stærke evne til nyrer, er kreatinin niveau ikke stige til mere end halvdelen af ​​nyrefunktionen er tabt. Kreatinin 5.6 er flere gange så høj som det normale resultat. Det er forbundet med meget alvorlig nedgang i nyrefunktionen. Som et resultat heraf er en lang række komplikationer og ubehag forekomme.

Behandling for bilateral renal atrofi med kreatinin 5.6

Da der er forskellige betingelser og sygdomme, der kan forårsage bilateral renal atrofi, trin den første behandling er at finde ud af de specifikke årsager.? Hvis du ikke har nogen idé om dette, kan du chatte med vores online læge nu! Hvis de bagvedliggende årsager kan skal kontrolleres, nyrefunktionen tilbagegang stoppes.

Men for at vende atrofi med bilateral renal kreatinin 5.6, mere aggressiv behandling bør bruges til at reparere beskadigede og øge antallet af sunde nefroner nephrons.

Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en effektiv behandling for patienter med bilateral renal atrofi. Effektive lægemidler kan hjælpe med at reparere beskadigede nephrons at øge antallet af sunde nefroner. Således nyrerne øges i størrelse og kan fungere til at udføre bedre funktioner.

没有评论:

发表评论

Online Expert