2014年7月14日星期一

Hvordan til at tabe 8 uden dialyse kreatinin

Kreatinin er metabolisk produkt af creatin, som er en vigtig del af musklen. Forekommer på et konstant niveau, således at serum-kreatinin er mellem 0.6 ~ 1.1. Kreatinin 8 er forbundet med meget svær nyreskade.? Creatinin Hvordan til at tabe 8 uden dialyse?

Hvor alvorligt er kreatinin 8?

Nyrerne er et par af vitale ekskretionsorganer i kroppen. Nephron er den grundlæggende filtrering enheder i nyrerne og kan filtrere spildprodukter og overskydende væske fra kroppen. Ved kronisk nyresvigt, antallet af sunde nefroner gradvist reduceret. Når nephrons er svækket, og selv nekrotisk, vil stoppe filter affald fra blodet, hvilket resulterer i høj kreatinin. Kreatinin 8 er flere gange højere end det normale spektrum af kreatinin. Derfor kreatinin 8 er relateret til signifikant nedsat nyrefunktion.

Hvordan lavere kreatinin 8 uden dialyse?

Dialyse kan tage sig af en delvis nyrefunktion at fjerne en mængde af affaldsprodukter fra kroppen. Men makromolekylære affaldsprodukter og median molekylær stadig i kroppen til at gøre mere skade på nyrer og andre vitale organer i kroppen. Den gennemsnitlige levealder for mennesker i dialyse er kun 5 ~ 6 år.

Kreatinin 8 resultater for alvorlige nyreskader og reduceret antallet af sunde nefroner. For at sænke kreatinin 8 patienter bør have en behandling for at genoprette nyreskade og øge antallet af sunde nefroner.

Forurening af blod og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy Kombinationsbehandling Therapy anbefales til personer med kreatinin 8.These to behandlinger behandlinger kan arbejde sammen om at opnå bemærkelsesværdige effekter af behandlingen.

Terapi kan rense blod kontaminering af blod ved at fjerne alle former for affald og giftstoffer fra body.Besides, kan give nogle væsentlige elementer til at reparere den beskadigede nyre.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan aktivere selvhelbredende system i kroppen til at regenerere beskadiget nyrevæv. Hvis ja, er nyrefunktionen forbedret og kreatinin og andre affaldsstoffer fjernes fra kroppen. Kreatinin 8 og fuldstændigt fundamentalt reduceret.

Nævnt ovenfor om, hvordan man sænke kreatinin 8 uden dialyse? Hvis du er interesseret i vores produkter, stadig være opmærksomme på os venligst! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre har alle de oplysninger, hvis du har noget problem, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert