2014年7月5日星期六

PKD med Kvalme: Naturlig behandling for at komme af cyster

Polycystisk nyresygdom (PKD) er en form for genetisk nyresygdom med udvidelsen af ​​cyster. Nogle PKD patienter lider kvalme. Hvordan PKD fører til kvalme? Hvilken slags naturlig behandling har de brug for at komme af cyster? Følg vores beskrivelser og finde svarene.

Hvis du har spørgsmål om nyresygdom, skal du klikke på online læge direkte.

Hvordan PKD fører til kvalme og cyster?

Polycystisk nyresygdom (PKD) patienterne har mange cyster omkring nyrerne. Cyster forstørre stigende. Cyster producere noget, der hjælper sig selv vokser op. De omkringliggende nyre områder vil blive undertrykt, så nyrefunktioner bliver faldende og faldende. Som PKD patient, de alle har svært ved at fjerne affald og giftstoffer ud af kroppen i form af urin. Derfor affald og giftstoffer cirkulerer i vores krop, som kan angribe andre organer i vores krop. Når fordøjelsessystemet er involveret i, vil kvalme forekomme.

Naturlig Behandling

Micro-kinesisk medicin Osmotherpy

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er baseret på kinesisk medicin. Disse kinesisk medicin vil blive behandlet i stykker. Disse små stykker vil blive sat i små poser. De to poser vil arbejde på PKD direkte med hjælp af osmose maskine. De aktiverede kinesisk medicin i Micro-kinesisk Medicin Osmotherapy virker på cyster at skrumpe dem mere og mere. Imens de også undertrykker væksten af ​​cyster. Som cyster bliver lille, vil de renale funktioner forbedres. Derfor kvalme vil blive lettet på samme tid.

Medicated Bath

Nogle specifikke kinesisk medicin vil blive valgt og dermed gøre magiske suppe. Patienterne kan have et bad i det og affald og giftstoffer vil blive fjernet ud af kroppen. Så PKD patienter har en bedre selv-opsving miljø.

Hvis du har spørgsmål om PKD, kan du e-mail til mig (kidney-support@hotmail.com) med patientens oplysninger og vores eksperter vil give dig et svar inden for 48 timer. Ønsker du har en god dag.

没有评论:

发表评论

Online Expert