2014年7月18日星期五

Hvad gør man, når en patient lider af lavt blodtryk efter dialyse

Dialyse, en fælles løsning blandt patienter med nyreinsufficiens. Det kan virkelig hjælpe patienter inden for nogle giftstoffer fra din krop til en vis grad. Men en masse komplikationer forekomme med det, lavt blodtryk er en af ​​dem. Hvad gør man, når en patient lider af lavt blodtryk efter dialyse?

Årsagerne til lavt blodtryk efter dialyse

Lavt blodtryk er den mest almindelige komplikation af dialyse. Det skyldes bl.a. reduktion af det effektive volumen blod, hurtig sats på filtrering; reduceret vasokonstriktion, og så videre. Patienter, der lider af følgende symptomer: svimmelhed, trykken for brystet, bleg, kvalme og opkastning.

Løsning: tilføj den faktiske mængde af blod; langsom filtrering. Forebyggende foranstaltninger omfatter retrograd autolog opspædet dialyse udstyr blodtilførslen fra små til store gradvist, idet sekventiel dialyse natrium eller højt. Der er løsninger, når patienterne lider af lavt blodtryk efter dialyse, men dette symptom kan ikke forsvinde helt. Det centrale løsning er at vælge en effektiv behandling til at hjælpe patienter behandle nyresvigt i dialyse tid.

Der er en alternativ behandling, der kan hjælpe patienter slippe af lavt blodtryk

Vi lærte heraf, at dialyse vil bringe nogle bivirkninger for patienterne, og vi kan ikke behandle nyresvigt fra roden. Så valget af en effektiv behandling er det vigtigt for patienter, der lider af lavt blodtryk efter dialyse. immunoadsorption; plasmaferese og hæmoperfusion er mest effektive i kunsten blod rensning i Sygehus Shijiazhuang nyresygdom behandlinger. Vi har skabt nogle unikke behandlinger baseret på vores mange års behandling nyresygdom og klinisk praksis. De har funktioner rydde giftstoffer fra kroppen; renal reparere skader og forbedrer nyrefunktionen naturligt.

Hvis du har været diagnosticeret med nyresvigt og lider af lavt blodtryk efter dialyse, kan vi hjælpe dig med at slippe af med dette problem. Sende en email til enfermedad-renal@hotmail.com. Vi vil reagere inden for to hverdage. Må ikke svare for dialyse, er der andre effektive måder, de kan hjælpe ved nyresvigt. Watch out!

没有评论:

发表评论

Online Expert