2014年7月17日星期四

Høj kreatinin kan forårsage kløende hud og følelsesløshed i benene

Kreatinin er produktet af creatin i musklen og er normalt filtreres ud af kroppen ved nyrerne. Høj kreatinin er forbundet med nedsat nyrefunktion. Når nyrerne er beskadiget, en række symptomer.? High kreatinin kan forårsage kløende hud og følelsesløshed i benene?

Mens høje kreatinin ikke er forbundet med kløende hud og følelsesløshed i benene lige, kan nogle nyrepatienter oplever disse betingelser. Dette skyldes, at høje niveauer af visse mineraler ophobes i kroppen, og nogle organ systemer kan være involveret.

Kløende hud i nyresygdom

Kløende hud er en fælles manifestation i nyresygdom. Den største synder af denne sygdom er højt blod fosfor. Fosfor er et vigtigt mineral for sunde knogler. Men når nyrer ikke fungerer korrekt, overskydende phosphor akkumuleres i blodet, hvilket resulterer i kløende hud.

Følelsesløshed i ben i nyresygdom

Følelsesløshed i ben i nyresygdom skyldes primært perifer uræmisk nefropati grund af høj bygning af metaboliske affald og giftstoffer. Det sker hovedsageligt blandt patienter med lavere GFR 12ml/min. I svære tilfælde kan patienter lider samlede tab af følelse og selv har svært ved at gå normalt.

Generelt, jo højere creatinin, højere niveauer af toksiner og affald i blodbanen. I dette tilfælde vil huden kløe og følelsesløshed i benene være mere alvorlige.

Hvordan lindre kløe og følelsesløshed i benene i nyresvigt?

Som kløe og følelsesløshed i benene er resultatet af høje niveauer af toksiner og kroppen affald, kan dialyse lindre vilkår ved at fjerne skadelige stoffer fra blodet. Der er imidlertid ingen mening dialyse nyrefunktion forbedret i alle.

At kontrollere de betingelser fuldstændigt og fundamentalt, bør patienter gennemgå behandling for at genoprette beskadigede nyre struktur for at forbedre nyrefunktionen. Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan aktivere selvhelbredende system i kroppen til at regenerere beskadiget nyre væv og celler hovedsagelig.

Førnævnte hvorvidt høj kreatinin kan forårsage kløende hud og følelsesløshed i benene? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre har alle de oplysninger, hvis du har noget problem, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert