2014年7月8日星期二

Er Kreatinin 9.2 i CKD Angiv dialyse eller nyretransplantation

Kreatinin niveau er en god indikation af sundheden for nyrer og nyrernes evne til at fjerne affaldsstoffer fra kroppen. Normalt niveau varierer fra 0,5 til 1,2 mg / dl. I denne tekst, lad os tale om dette spørgsmål, "Er kreatinin 9.2 i CKD indikerer dialyse eller nyretransplantation?"

Vores nyre læge er tilgængelig online nu at give dig gratis og professionel rådgivning. Chat med dem, hvis du foretrækker at tale direkte. Eller læs videre for at lære mere nyttig information.

Bliver diagnosticeret af kreatinin 9.2 med CKD har patienter udviklet sig til end-stage nyresygdom med tabet af de fleste nyrefunktion. På dette tidspunkt, nyrer ikke fungerer tilstrækkeligt til at opretholde livet. Så nyresubstitutionsterapi ligesom dialyse eller nyretransplantation bliver nødvendigt for at opretholde livet.

Mens er dialyse eller nyretransplantation den eneste behandling for kreatinin 9.2 med CKD?

Faktisk, er svaret "NEJ". Selv om der ikke er noget alternativ behandling i vestlig medicin, har de kinesiske nyre eksperter finde svaret i kinesisk medicin. Systematisk behandling kaldet Blood Pollution Terapi er et godt eksempel.

Som en holistisk tilgang, Blood Pollution Terapi kombinerer omfattende blod oprensningsteknikker med traditionel kinesisk medicin retsmidler. Afhængig af specifik sygdom tilstand, kan der foretages den mest passende behandling plan for at sikre tilfredsstillende helbredende virkninger. Hvis du vil vide mere detaljeret introduktion om denne mulighed, kan du tjekke her.

Hvis folk med kreatinin 9.2 i CKD kan tage Blood Pollution Therapy i tid, de har store håb for at undgå dialyse eller nyretransplantation. Hvis du ønsker at vide mere om vores succesrige patienters historier, kan du efterlade en besked i det følgende afsnit eller email os på kidney-support@hotmail.com. Vi vil være glade for at dele mere information. Tak for din tid!

没有评论:

发表评论

Online Expert