2014年7月18日星期五

Enhver kur for nyre problem med BUN og kreatinin 6.5 102

BUN og kreatinin er to vigtige tests, der kan afspejle, hvordan dine nyrer fungerer. Nyre problem kan resultere i forhøjede niveauer af kreatinin og BUN.? Der en kur mod nyre problem med 6,5 kreatinin niveau og BUN 102?

Problem med nedsat kreatinin og BUN 6.5 102

Kreatinin er produktet af muskelstofskiftet i blod. Under passende betingelser vil ekstra kreatinin blive filtreret ud af kroppen i urinen. Normal blodkreatinin resultat er mellem 0,6 ~ 1.3.

Urea nitrogen er, hvad der danner når protein bryder ned og er også normalt fjernes af nyrerne. Den normale sortiment af urea kvælstof er 6 ~ 20.

For de magtfulde kompensation kapacitet nyrer, behøver BUN og kreatinin niveauer ikke stige indtil nyrefunktionen bliver halvdel.

BUN og kreatinin 6.5 102 er flere gange højere end det normale resultat, hvilket naturligvis er forbundet med meget svær nyreskade. Nogle patienter kan have været i dialyse eller vil starte dialyse snart.

Der har ikke været en kur mod dette problem med nedsat kreatinin og BUN 6,5 102.. Dialyse er den mest almindeligt anvendte behandling for denne tilstand. Du kan fjerne toksiner og affald fra kroppen til at forlænge livet for patienterne. Men du kan ikke helbrede nyre problem overhovedet.

Den gode nyhed er imidlertid, at hvis den renale struktur kan genoprettes og beskadigede nyrefunktion kan forbedres, vil ingen dialyse være påkrævet.

Den kombinerede behandling af blod rensning og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy anbefales til patienter med nyreinsufficiens og kreatinin og BUN 6.5 102.

Rensning af blod kan rense blodet ved at fjerne alt affald og giftstoffer fra kroppen, og dermed skabe et gunstigt miljø for reparation nyreskader.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy kan regenerere beskadiget nyrevæv at genoprette skadede nyre struktur og forbedre nyrefunktionen.

Hvis nyrerne fungerer ordentligt, vil høje niveauer af kreatinin og BUN sænkes helt og fundamentalt.

Ovennævnte kur for ethvert problem med nedsat kreatinin og BUN 6.5 102? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre har alle de oplysninger, hvis du har noget problem, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert