2014年7月8日星期二

Ingen Dialyse med Kreatinin 5.1 Gennemsnitlig holdbarhed

Kreatinin 5.1 er en ganske alvorlig nyrelidelse, der negativt påvirker livskvalitet og overlevelse af patienten. Den følgende skrive-up giver oplysninger om den gennemsnitlige levealder for patienter med 5,1 kreatinin niveau ingen dialyse. For personlig rådgivning, chat med vores online læge nu gratis og professionel hjælp.

Hvad er den gennemsnitlige levealder for patienter med kreatinin 5.1 uden dialyse? Netop set, er der ikke et sæt svar på dette spørgsmål, fordi det varierer afhængigt af mange faktorer, såsom patientens alder, resterende nyrefunktion, sygehistorie, valgte behandling, co-eksisterende sundheds-emne, og den samlede hede situation.

Hvis du er interesseret i at få en individualiseret svar, kan du kontakte os på kidney-support@hotmail.com med dine testrapporter eller oplysninger detaljeret sygdom. Vores nyre eksperter vil foretage en omfattende analyse og svare dig med præcise svar.

Er det muligt at leve et normalt liv med kreatinin 5.1 uden dialyse?

Heldigvis er svaret "JA". Kinesiske nyre eksperter har udviklet en systematisk behandling for at styre uorden godt. Muligheden hedder Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. (Klik her for at se video introduktionen)

Mere end tyve års kliniske erfaringer har vist, at Micro-kinesisk medicin Osmotherapy har overraskende helbredende virkninger for nyresvigt med funktioner til at fjerne blod immobilitet, øge blod og iltforsyning til nyrerne, reparere de værdiforringede nyre iboende celler, og væsentligt fremme renal funktion. Over tid, kan nyrerne fungere bedre og bedre. Højt kreatinin niveau vil blive bragt ned naturligt.

Venligt mærke til, at Micro-kinesisk medicin er en personlig terapi. Specifik medicin recept kan kun gives på grundlag af en præcis diagnose af hver persons unikke sygdomssituation. Hvis du ønsker at få individualiseret evaluering, kan du efterlade en besked i nedenstående. Vi vil svare dig snart!

没有评论:

发表评论

Online Expert