2014年7月5日星期六

Hvordan man kan reducere creatininniveauer nyrer arbejder på 14%

Nyrer spiller afgørende roller i kroppen. En vigtig funktion er at filtrere affaldsprodukter fra kroppen. Når nyrerne ikke fungerer ordentligt, høje niveauer af affaldsstoffer ophobes i blodbanen.? Reduktion creatininniveauer nyrer arbejder på 14%?

Høje creatininniveauer nyrer arbejder på 14%

Kreatinin er et biprodukt af muskelstofskiftet og udskilles fra kroppen ved nyrerne normalt. Det normale niveau af kreatinin spænder fra 0,6 til 1,3, selv om dette kan variere fra laboratorium til laboratorium. En person med 14% nyrefunktion har meget svær nyreinsufficiens og i end-stage renal sygdom (ESRD).

Hvordan man kan reducere creatininniveauer nyrer arbejder på 14%?

I konservativ behandling, dialyse er den første linie behandling for at sænke creatinin i nyresvigt. Også kaldet kunstig nyre dialyse og oprenset for at mindske forhøjet creatinin, ved at fjerne affaldsprodukter fra kroppen. Der er imidlertid ingen betydning at forbedre nyrefunktionen.

Medicinske bade er effektiv til at reducere kreatinin i en person med nyrefunktionen hos 14% formularen. Effektiv medicin ingredienser åbne porer sveder. Således affaldsprodukter kan fjernes fra kroppen gennem de åbne porer. I mellemtiden har en masse effektive lægemidler ind i kroppen for toning de beskadigede nyrerne.

, I rent faktisk at reducere kreatinin og fundamentalt, det vigtigste mål for behandling er dog at genoprette beskadigede nyre struktur og forbedre nyrefunktionen. Hvis nyrerne kan fungere bedre, vil affaldsprodukter skal fjernes fra kroppen. Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en effektiv behandling for nyresvigt. Du kan aktivere selvhelbredende system af kroppen til at stimulere selv-reparation af beskadigede nyre væv og celler. Når renal struktur kan genoprettes nyrefunktion bedre. Hvis ja, høj kreatinin reduceres radikalt og fuldstændigt.

Nævnt ovenfor om hvordan man kan reducere creatininniveauer nyrer arbejder 14%? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre rådighed alle de oplysninger, hvis du har noget problem, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert