2014年7月19日星期六

Kan forhøjet kreatinin og BUN forårsager træthed

Forhøjet BUN og kreatinin er typisk tegn på nyresygdom. Generelt kan det højere niveau af kreatinin, den mest alvorlige nyreskader.? High kreatinin og BUN forårsage træthed?

Hvorfor øget kreatinin og BUN?

Kreatinin er produktet af muskelstofskiftet. Urea nitrogen er den metabolit af protein. Under passende betingelser, der er både kreatinin og urea kvælstof fjernes fra kroppen ved nyrerne. Således niveauer af BUN og kreatinin i blodet holdes på et konstant niveau.

Men da nyrefunktionen aftager, nyrer stoppe filtreringen affaldsprodukt af kroppen korrekt, hvilket resulterer i forhøjet kreatinin og BUN.

• Du kan høj kreatinin og BUN forårsager træthed?

Højt niveau af affaldsstoffer i kroppen er en af ​​årsagerne til træthed i nyresygdom. Det kan forårsage en række søvnproblemer. Hvis patienter har dårlig søvn kan gøre du føler dig træt i løbet af dagen.

Desuden er elevation af kreatinin og BUN forbundet med alvorlig nedsat nyrefunktion og nedsat nyrefunktion. Når nyrerne ikke fungerer ordentligt, vil patienterne oplever komplikationer. Anæmi er en almindelig komplikation af nyresygdom og også en af ​​de hovedansvarlige for træthed i nyresygdom.

Sunde nyrer kan producere et hormon kaldet EPO. EPO kan stimulere knoglemarven til at producere røde blodlegemer. Røde blodlegemer kan levere ilt til kroppens væv og celler. Men når nyrerne er beskadiget, kan de ikke producere EPO. Som et resultat, er røde blodlegemer gøres mindre, hvilket resulterer i anæmi. Patienter med anæmi kan opleve træthed, svimmelhed, kulde osv.. Hvis anæmi kan rettes, vil træthed blive lettet. Du kan sende e-mail til enfermedad-renal@hotmail.com tip til håndtering af anæmi hos personer med forhøjet kreatinin og BUN.

Da træthed og forhøjet kreatinin og BUN er forårsaget af nyreskader og nedsat nyrefunktion, er det vigtigt for patienten at søge behandling for at vende nyreskader. Osmotherapy Micro-kinesisk medicin er en effektiv behandling for nyrepatienter.

没有评论:

发表评论

Online Expert