2014年7月17日星期四

Hvad kan jeg gøre med 6cm størrelse nyre og træthed i nyresvigt

Mange patienter undersøges med atrofiske nyrer og pleje om deres lange tilstand. Hvad værre er, de fleste af dem føler let træt og kunne ikke fungere normalt i disse betingelser. Så hvad kan jeg gøre? Jeg vil bare leve et normalt liv og har en lykkelig familie.

Den normale størrelse af nyrerne er 10cm ~ 12cm, så hvis dine nyrer er 6 cm, det er farligt og effektiv behandling af vital betydning for dig.

Hvorfor patienter med nyresygdom har atrofiske nyrer?

Den mest almindelige nyre parenkymal atrofi af medfødte eller erhvervede sygdomme forårsager sekundær nyresygdom, kronisk pyelonefritis, aristolochiasyre nefropati forårsaget af nyre mindre volumen, lavere funktion. Andre almindelige årsager til nyrearteriestenose ingen urinproduktion for lang arterie trombose og emboli, reflux, nyresygdom, nyre nyre tuberkulose mv.

Hvorfor patienter med nyresygdom føler dig træt let?

Vi ved alle, at nyren er det største organ i afgiftning i vores krop, og spiller også en vigtig rolle i at justere balancen af vand og sal.Así en masse giftstoffer ophobes i kroppen af ​​patienter og immunitet lavere og de ​​ovennævnte funktioner vil falde under denne betingelse. Så patienterne føler sig træt? Nemt.

Hvad kan jeg gøre med denne sag?

Måske i din verden, den eneste måde at behandle nyresvigt er dialyse, som har været anvendt i mange år i de fleste lande. Du kan udskifte den beskadigede nyre til at arbejde og opretholde normale funktion i kroppen af ​​patienter, men har ingen reparation funktion af nyrefunktionen. I Shijiazhuang Nyresygdom Hospital, vores behandlinger tilfældigvis til at afhjælpe den ulempe, at dialyse. De har funktioner rengøring forurenet blod, hvilket øger immunitet patienter, reparation af skader på nyrer og vigtigst, forbedre nyrefunktionen naturligt i sidste ende.

Hvis du har været sammen med 6 cm nyre størrelse og føler sig træt let i nyresvigt og sker for at elske Kina og kinesisk kultur, bedes du kontakte os via e-mail, så snart enfermedad-renal@hotmail.com som muligt, vi er her for at hjælpe dig hele tiden.

Et punkt at huske er, at du ikke er alene med nyresvigt, kan vores elskede familie give dig et stort varm hånd, når du har brug for. ! Held og lykke!

没有评论:

发表评论

Online Expert