2014年7月14日星期一

Nyreskade kan repareres eller omvendt

Effektive retsmidler for nyreskader betyder, at patienter med nyresygdom kan vende tilbage til et normalt liv, så når du har været diagnosticeret med kronisk nyresygdom, mange patienter spørger dåse nyreskade repareres eller omvendt?

Nyre skader kan opstå som følge af forskellige sygdomstilstande og det omfang, du kan reparere denne skade vil afhænge af, hvor langt er skaden. Dette er grunden til, at patienter med kronisk nyresygdom altid er foreslået til at starte behandling så hurtigt som possible.In fleste tilfælde nyreskader kan ikke fuldt repareret, men patienterne kan gøre noget for at forbedre deres eksisterende nyresygdom og forhindre det skrider nyresvigt.

For det første at få nogle nyrefunktionen effektivt investeret, skal sikre, at de har videnskabeligt kostplan. Utilstrækkelig kost og høj saltindtagelse og højt proteinindtag kan medføre yderligere belastning på nyrer og dermed forværre nyrernes tilstand. Fra dette synspunkt er meget nødvendigt proteinindtag og tilstrækkelig salt til at reparere nyreskader. (Præcis kosten principper afhænger betingelse sygdomsspecifikke patient af, så skal du kontakte vores konsulent online, hvis du ønsker at vide mere om kost til kronisk nyresygdom).

For det andet, så sørg for at alle symptomer på kronisk nyresygdom er under kontrol. Symptomer såsom forhøjet blodtryk, anæmi og hæmaturi spille en skærpende rolle i udviklingen af ​​sygdomstilstand. Effektiv styring af disse med til at bremse nyresygdom, er det meget vigtigt at vende nyreskader.

For det tredje, i den ramte nyre, der er sunde, døde og sårede nyre væv. Nyreceller døde kan ikke blive genoplivet, men for de skadelidte nyre iboende celler, der er en vis kapacitet til selv-reparation og nogle af dem kan repareres med medicin som Micro-kinesisk medicin. Ved kronisk nyresygdom, nyrefunktion fortsætter med at falde, fordi flere og flere nyre iboende celler er beskadiget og ikke fungerer ordentligt. Derfor, når nogle sår nyreceller repareres blev nyrefunktion vendt noget.

For det fjerde, administrere alle underliggende sundhedspleje. I vores daglige liv, kan mange sygdomme som diabetes og forhøjet blodtryk påvirker nyre sundhed, så hvis du har disse væv sundhed, er du nødt til at få dem under kontrol for at beskytte sunde blevet beskadiget nyrevæv.

Nyreskader kan ikke repareres eller helt vendt, men foranstaltninger behandling og relevant, kan nyrefunktionen forbedres effektivt, og dette er kun muligt for folk, der har haft nyresvigt. Derfor er det af stor betydning for patienter med kronisk nyresvigt for at benytte denne lejlighed til at forbedre deres nyre-tilstand.

Førnævnte hvorvidt nyreskade kan repareres eller omvendt? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitness har alle oplysningerne, hvis du har noget problem, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert