2014年7月14日星期一

FSGS og nyreinsufficiens Trin 3: Jeg har en baby

FSGS (focal segmental glomerulosklerose) er en årsag til nefrotisk syndrom hos børn og unge. Som tiden går, vil denne sygdom bliver værre uden effektiv behandling. Og FSGS og stadie 3 nyresvigt betyder nyreskader er moderat. En patient i den fødedygtige alder med FSGS og stadie 3 nyresvigt, for at hun kan få et barn.

På klinikken patienter med FSGS og stadie 3 nyresvigt normalt ikke foreslået at få et barn, fordi de har en høj risiko for graviditet. Og risikoen er:

A. Hvis du er gravid, til dit barns helbred, kan du ikke tage nogen medicin. Selv om det kan forsinke behandlingen og forværre deres sygdom tilstand.

B. Graviditet kan også føre til en stor ændring i kroppen af ​​moderen, såsom syre-base ubalance, elektrolyt forstyrrelser, hvilket er dårligt for patienterne, og nyreskade og forværre symptomerne forværres.

Selvom der er mange faktorer i serien for patienterne, kan ingen forhindre kvinder i at være mor. Hvis du virkelig ønsker at være en mor, er du nødt til at foretage en grundig undersøgelse. Hvis din tilstand er stabil og har ingen symptomer i to år er tilladt at have en baby. Mens hvis din tilstand er dårlig, og hele tiden bliver værre, skal du modtage effektiv behandling for at styre sygdomstilstand og reparere skader på nyrerne.

Her immunterapi og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy måske det rigtige for dig. Osmotherapy Micro-kinesisk medicin kan reparere beskadiget nyre ved at udvide blodkarrene, anti-inflammatorisk, anti-koagulation, nedbryde skadelige stoffer. Desuden kan stamceller forbedre og rekonstruere den iboende immunsystem ved mange effektive metoder. Efter to behandlinger, kan du styre din tilstand hurtigt og vende tilbage til det normale for en baby. Hvad mere er, begge de to behandlinger er sikre og har ingen bivirkninger for patienterne. Hvis du er interesseret i dem, kan du sende en mail til enfermedad-renal@hotmail.com.

Konklusionen er, at patienter med FSGS og stadie 3 nyresvigt bedre end at have en baby, men hvis du insisterer, skal du modtage behandling i tide til at opfylde standarden kan have en baby. Bedste ønsker!

没有评论:

发表评论

Online Expert