2014年7月10日星期四

CKD: Hvad betyder BUN 45 & Kreatinin af 2.29 Mean

"Hej, min ven lider CKD. Testresultatet viste BUN 45 og kreatinin på 2.29. Hvad betyder det? Er det erstattes? Please hjælp. Afvente Deres svar. "

Ekspert svar: Hej, tak for dit høring os. Som du sagde, din ven, der lider af CKD og hans testresultat viste BUN 45 og kreatinin på 2.29. Nedenfor er vores analyse til din reference.

Normale niveauer

Normal BUN-niveau er omkring 10-20 mg/dl for en voksen. Normal kreatinin er mellem 0.5-1.2 mg / dl. Øgede niveauer indikerer ofte en sygdom, der påvirker nyrefunktionen.

Hvad betyder BUN 45 og kreatinin af 2,29 i CKD betyde?

Faktisk betyder denne diagnose, at din ven er blevet ramt af moderat nyreskader i fase 3 kronisk nyresygdom. Dette er et kritisk punkt at tage hurtig behandling med henblik på at vende den nyreinsufficiens eller endda gendanne den samlede nyre kapacitet.

For din vens sag, er det helt afgørende for ham at konsultere sin læge for den mest passende behandlingsmulighed. Ønsker du at få gratis og professionel hjælp fra vores nyre eksperter? Velkommen til at kontakte os på kidney-support@hotmail.com.

I øjeblikket er den mest avancerede behandling at behandle hans sygdom er Top Seven TCM Therapies. Specifikke metoder omfatter Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, lavement, cyklus terapi, moxibustion, fuld bad terapi, fodbad og mundtlig kinesisk urt medicin. Baseret på en præcis diagnose af situationen sygdommen, kan vælges visse retsmidler til at danne den bedste behandling procedure.

Ved at følge denne holistiske tilgang, kan dine venner høje niveauer normaliseres, og han kan få de mest tilfredsstillende helbredende virkninger. Hvis du er interesseret i at lære mere detaljeret introduktion om vores fremhævede behandlingsformer, er du velkommen til at klikke her. Tak for din tid!

没有评论:

发表评论

Online Expert