2014年7月18日星期五

Naturligt middel mod forhøjet kreatinin og hævelser i benene

Højt kreatinin og hævelser i benene er to typiske tegn på nyresygdom. Her er et naturligt middel foreslået til behandling af disse tilstande. ñalguna spørgsmål? Chat med vores online læge nu!

Høj kreatinin

Kreatinin er produktet af muskelstofskiftet i blod. Fjernes ved nyrer i korrekt tilstand til serumcreatinin holdes på et konstant niveau på mellem 0,6 ~ 1.3. Højt forbrug af kød på et tidspunkt, så kraftig motion. Det kan forårsage kreatinin at stige midlertidigt hæve, men kreatinin niveau normal igen snart. Hvis kreatinin fortsat højt i tiden er forbundet med nyresygdom.

Da nyrerne er beskadiget, de holder op med at arbejde godt for at fjerne kreatinin krop ordentligt. Høj kreatinin vil være resultatet.

Hævelse i ben

En af vigtige årsager til hævede ben Nyresygdom er væskeophobning i kroppen. Når nyrerne ikke fungerer ordentligt, vil høje niveauer af væske ophobes i kroppen. På grund af tyngdekraften, ofte hævelse sker først i lavere dele af kroppen som ben. En anden årsag til hævelse i benene lækage af protein i urin. Protein er som en svamp og kan holde væske i blodkar. Urin protein filtrerings lavere protein i blodet. Lavere niveauer af protein i blodet kan ikke bevare den væske i blodkar. Som et resultat vil væsken i blodkar infiltrere det subkutane væv. Hævede ben kan forekomme.

Naturligt middel mod forhøjet kreatinin og hævelser i benene

Et naturligt middel anbefales til folk med høj kreatinin og hævelser i benene kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Denne terapi er baseret på traditionel kinesisk urtemedicin og ingen bivirkninger på kroppen overhovedet.

Som nævnt ovenfor er høj kreatinin og hævede ben som følge af nedsat nyrefunktion. Osmotherapy Micro-kinesisk medicin kan forbedre nyrefunktionen ved at reparere den beskadigede nyre-struktur, derfor de to kontrolgrupper betingelser hovedsagelig.

没有评论:

发表评论

Online Expert