2014年7月17日星期四

Hvilken slags mad er godt for mig med Stage 3 nyresvigt og forhøjet blodtryk

"Hvad slags mad er godt for mig med stadie 3 nyresvigt og forhøjet blodtryk?" Det er et spørgsmål, der var på vores opslagstavle. Vi forstår, at patienten meget, og vi ønsker at hjælpe slippe af sygdommen. Hvis du tilfældigvis er en af de patienter, der lider af nyresvigt, håber du kan være meget opmærksomme på denne artikel.

Når en person er diagnosticeret med en nyresygdom, er du nødt til at gøre en stor forandring i deres daglige kost. En fornuftig og sund kost kan give behov for patienterne og bremse udviklingen af ​​sygdommen. Dernæst kan du se, hvad slags mad er godt for etape 3 nyresvigt og forhøjet blodtryk.

1.Selleri

Selleri er rig på proteiner, kulhydrater, caroten, vitamin B, calcium. Det har de funktioner at sænke blodtrykket, reducere blodlipider og forebyggelse af atherosklerose.

To. Radise

Radise har stopfunktioner overbelastning, reducere blod lipid-og blodkar glat. Og ofte spiser radise kan forhindre udbrud af hjertesygdomme og åreforkalkning.

Tre. Aubergine

Aubergine kan også stoppe og spise overbelastning kan mindske sandsynligheden for blodpropper og mindske højt blodtryk.

April. Apple

Apple er en god mulighed for patienter med stadie 3 nyresvigt og forhøjet blodtryk, fordi det er lavt i natrium fosfat uden. Hvad mere er, kan forhindre komplikationer af nyresvigt. Der er et gammelt ordsprog, "et æble om dagen holder lægen væk."

Maj. Limón

Citron kan hjemvise symptomer på højt blodtryk. Så han spiser ordentligt citron er godt for patienterne.

Desuden er der mange andre fødevarer, der er godt for patienter med stadium 3 nyresvigt og forhøjet blodtryk, såsom hirse, majs, søde kartofler, grønne bønner, havre, agurk, fersken, pære og så videre. Du kan spise ordentligt til lavere blodtryk og beskytte nyrerne. Alle andre spørgsmål, så send enfermedad-renal@hotmail.com, vi er her venter på dig hele tiden.

没有评论:

发表评论

Online Expert