2014年7月16日星期三

Seks første symptomer på kronisk nephritis hos børn

Kronisk nefritis hos børn henviser sædvanligvis til glomerulonephritis, og oftest rammer børn i alderen mellem seks og ni år gamle. Seriøst påvirker vækst, udvikling og sundhed for børn. Derfor kende de tidlige symptomer på kronisk nephritis hos børn er nøglen til tidlig påvisning og behandling. Derfor, eksperter i nyresygdom nyre Shijiazhuang konkludere første seks symptomer på kronisk nephritis hos børn, se følgende.

1. Øjenlågsødem

Fordi de beskadigede nyrer ikke kan filtrere affald helt, overskydende vand og natrium ophobes i kroppen hos børn og forårsage øjenlåg ødem.

To. Skummende urin

Et af symptomerne på kronisk nephritis er proteinuri, der har det største antal af små bobler. Og boblerne forsvinder ikke længe.

Tre. Hyppig vandladning nat

Kronisk nefritis kan også forårsage evnen til at koncentrere urin og nedsat urinproduktion og hyppig vandladning nocturna.Si du opdager, at dit barn bruger badeværelset ofte er det nødvendigt at være meget opmærksom på stigninger.

April. Hypertension

Ca. en tredjedel af børn med kronisk nephritis er symptom på forhøjet blodtryk og manifesterer sig som hovedpine, hukommelsestab og dårlig søvnkvalitet.

Maj. Hæmaturi

Hæmaturi er et almindeligt symptom på kronisk nephritis. Hæmaturi betyder, at der er mange røde blodlegemer i urinen og brutto hæmaturi og mikroskopisk hæmaturi.

6.. Anæmi

Når kronisk nephritis udvikler sig i nyresvigt, patienter, der normalt lider anæmi præsentere som træthed, svimmelhed og blege ansigt.

Nu har de første seks symptomer på kronisk nephritis hos børn blevet opført, håber vi alle forældre kan betale en høj opmærksomhed og holde dem fokuseret på at ændre child.If du opdager, at dit barn har et eller flere symptomer ovenfor, skal du tage det til hospitalet for at gøre en inspektion. Og tidlig behandling er mere tilbøjelige til at vende sygdommen. Eventuelle spørgsmål, er du velkommen til at tale med vores læger online eller sende en mail til enfermedad-renal@hotmail.com, bedste ønsker!

没有评论:

发表评论

Online Expert