2014年7月11日星期五

Sådan lavere kreatinin og forbedre nyrefunktionen

Kreatinin niveau kan afspejle, hvor godt vores nyrer. Høj kreatinin er forbundet med nedsat nyrefunktion. Sådan lavere kreatinin og nyrefunktion bekymrede patienter forbedret tema.

Lav kreatinin og nedsat nyrefunktion

Nefroner er de grundlæggende funktionelle enheder i nyrerne. De fungerer som filtre i nyrerne og kan filtrere affald og ekstra væske fra den normalt kroppen. Der er en række af sygdomme og tilstande, der påvirker nefroner. Når det reducerede antal af sunde nefroner, nyrer ikke længere fungerer ordentligt, hvilket resulterer i nedsat nyrefunktion. I så fald vil kreatinin og andet affald ophobes i kroppen.

Sådan lavere kreatinin og forbedre nyrefunktionen

Resultater af høj kreatinin nedsat nyrefunktion. Derfor, for at reducere kreatinin, bør patienterne have en behandling for at forbedre nyrefunktionen. Som nævnt ovenfor, nedsat nyrefunktion resulterer i reduceret antal sunde nefroner. Derfor er det vigtigste mål med behandlingen er at genoprette beskadigede nefroner og øge antallet af sunde nefroner.

Blood rensning og Micro-kinesisk medicin Osmotherapy anbefales til patienter med forhøjet kreatinin og nedsat nyrefunktion.

Oprensning af blod er ikke en enkelt behandling, men et komplet system af blod rensningsmetoder. Baseret på betingelserne for sygdom af patienterne, er forskellige typer af blod rensningsmetoder anvendes til at fjerne affald og giftstoffer fra blodet. På denne måde kan du skabe et gunstigt boligmiljø til restaurering af beskadigede nephrons.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er designet til at genoprette beskadigede nefroner og øge antallet af sunde nefroner. Denne terapi kan aktivere selvhelbredende system i kroppen for at stimulere regenerering af beskadiget nyre væv og celler. Hvis renal struktur kan gendannes nyrefunktionen er forbedret. I så fald vil kreatinin blive fjernet fra kroppen, og derved reducere kreatinin fuldstændigt og fundamentalt.

Nævnt ovenfor om hvordan man kan sænke kreatinin og forbedre nyrefunktionen? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre har al den oplysninger, hvis du har problemer, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert