2014年7月11日星期五

Da Labs Læs Kreatinin Level 8.9 Er Dialyse Nødvendig

Når ens labs læse kreatinin niveau 8.9, er dialyse nødvendigt? Vi har fået spurgt om dette spørgsmål. I teksten som nedenfor, lad os diskutere dette spørgsmål sammen og finde svaret. For personlige forslag, konsultere vores online læge nu gratis og professionel hjælp.

Generelt har en person, der bliver diagnosticeret af kreatinin niveau 8.9 udviklet sig til end-stage renal sygdom (ESRD) med tabet af de fleste nyrefunktion. På dette stadium, nyrer ikke er i stand til at arbejde tilstrækkelig til at opretholde livet. Ubehandlet vil sygdommen være dødelig. Nyresubstitutionsterapi ligesom dialyse er et nyttigt effektiv behandling for at hjælpe patienten holde sig i live. Den gennemsnitlige levealder for mennesker, der gennemgår denne behandling er omkring 3-5 år.

Heldigvis, takket være den stadige udvikling af moderne medicinsk teknologi, alternativ naturligt middel er udviklet til at hjælpe nyresvigt patient undgå dialyse og væsentligt forlænge levetiden. Blood Pollution Terapi er netop sådan form for behandling.

Som den seneste behandling for nyresvigt, er Blood Pollution Therapy opfundet af nationens berømte nyre eksperter Shijiazhuang nyresygdom hospital. Gennem kæmning omfattende blod rensningsmetoder med traditionel kinesisk medicin (TCM), sigter denne terapi til behandling af nyre lidelse fra roden. Under denne behandling, vil kreatinin niveau 8,9 i nyresvigt ikke forværre videre og fuldstændig nyresvigt kan undgås. Desuden vil nyre kapacitet hæves gradvist og er ikke længere nødvendigt dialyse.

Hvis du eller nogen du kender lider af nyre uorden og ønsker at blive evalueret for Blood Pollution Therapy, er du velkommen til at kontakte os på kidney-support@hotmail.com eller efterlade en besked i det følgende afsnit. Vi vil svare dig hurtigst muligt med nyttige råd. Hold godt!

没有评论:

发表评论

Online Expert