2014年7月19日星期六

Diabetes og Etape 4 nyresygdom med GFR 28 Hvor slemt er det

Hvis en person er blevet diagnosticeret af diabetes og Etape 4 nyresygdom med GFR 28, hvor slemt er sygdommen? Den nuværende artikel vil forklare dette spørgsmål. Læs eller konsultere vores online læge gratis og professionel hjælp.

Hvor slemt er Diabetes og Etape 4 nyresygdom med GFR 28?

I denne tilstand, er patienten lider alvorlig nedgang i nyre kapacitet med kun 28% af nyrefunktionen venstre. Det er en ganske avanceret stadie af renal lidelse. Da nyrefunktionen falder, vil patienten præsentere symptomer såsom protein i urinen, hævelse eller ødem, kløende hud, forhøjet blodtryk, træthed osv. Venstre ubehandlet, vil patient udviklede i slutstadiet nyresvigt i den nærmeste fremtid.

Hvordan undgår nyresvigt i Diabetes og Etape 4 nyresygdom med GFR 28?

For at opnå dette formål, det vigtigste er at tage strategier til at forhindre yderligere fald i GFR niveau og reparere de beskadigede nyrerne. Når nyrefunktionen bliver bedre og bedre, vil lidelsen ikke forværre i fremtiden.

I Kina har et naturligt middel vist sig ganske effektiv med disse helbredende virkninger. Den mulighed er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Gennem eksterne anvendelse af urt medicin, vil terapien arbejde for at udvide blodkarrene, hæmmer inflammation, forhindre koagulation, fjerne blod immobilitet, reparere svækkede nyrer, og genoprette nyre struktur. Under denne behandling, vil sygdommen ikke forværre i fremtiden, og nyresvigt kan forebygges.

Hvis du eller nogen du kender lider af en nyresygdom, og ønsker at blive evalueret for Osmotherapy, kan du efterlade en besked i nedenstående eller email os på kidney-support@hotmail.com. Vores nyre læge vil svare dig hurtigt inden for 24 timer. Hold godt!

没有评论:

发表评论

Online Expert