2014年7月21日星期一

Nefrotisk syndrom undfangelsen og graviditet Stop

Nefrotisk syndrom undfangelsen og graviditet stopper? Fordi nefrotisk syndrom der ofte ses hos kvinder i den fødedygtige alder, som stadig nok bekymring, der kan få et barn. Du kender svaret? Hvis ikke, så følg mig at finde svaret nu.

Nefrotisk syndrom og graviditet

I princippet foreslår vi patienter af nefrotisk syndrom ikke blive gravid før eller under behandlingen, for at undgå unødvendige risici. For patienter med nefrotisk syndrom, kan graviditet forårsage en stor byrde på nyrerne, hvilket fører til en forværring af proteinuri. Desuden ernæring er meget vigtigt for disse kvinder. Hvis ikke kontrolleres effektivt, vil de være i højere risiko for hypoproteinemia, hævelse, lav immunitet, infektioner, hyperlipidæmi og blodprop. Afslutningsvis er det farligt for moderen og fosteret at blive gravid, før nefrotisk syndrom er fuldstændig helet.

• Du har disse kvinder stadig har en chance for undfangelsen og graviditet?

Heldigvis er svaret ja, fordi patienter med nefrotisk syndrom kan få en komplet klinisk remission, hvis de behandles tidligt og korrekt. Læger på det største hospital for nyresygdom i Kina fortæller os, at succesraten for at blive gravid, kan nå op på mere end 95% af nefrotisk syndrom patienter med normalt blodtryk og nyrefunktion. Dette viser, at disse patienter har stadig en chance for at have en baby. Derfor er det vigtigste er at indsende sin fulde nefrotisk syndrom.

Sådan at opnå dette mål?

Som nefrotisk syndrom skyldes unormale ændringer i glomeruli, bør behandlingen være i stand til at løse disse filtre i nyrerne. Micro-kinesisk medicin er et eksternt Osmotherapy terapi. Efter mikroniserede effektive ingredienser af naturlægemidler kan trænge ind nyrelæsioner gennem nyrerne området, der direkte kan reparere det beskadigede glomeruli. Samtidig kan proteinuri hos patienter, forhøjet blodtryk, hævelse og forskellige symptomer styres meget godt. Når disse terapeutiske virkninger virker, kan disse kvinder blive gravide patienter sikkert.

Hvis du stadig ikke klart, om ovenstående indhold, kan du efterlade en besked til os nedenfor. Vi er glade for at besvare gratis.

没有评论:

发表评论

Online Expert