2014年7月11日星期五

Hævede hænder i morgen for dialysepatienter Hvad skal man gøre

For dialysepatienter, der oplever hævede hænder i morgen, vil de finde følgende artikel meget informativ. Ønsker du at få personlig rådgivning? Chat med vores online læge nu gratis og professionel hjælp.

Hvad er årsagen til hævede hænder i morgen for dialysepatienter?

Faktisk forekommer dette symptom på grund af væskeophobning i hænderne overdrevne. I tilfælde af nyresvigt, har de fleste af patientens nyrefunktion gået tabt, så kroppens ikke er i stand til at fjerne ekstra væske.

En del af jobbet for dialyse er at tage ud ekstra vand nyrerne fjerner ikke længere. Men med utilstrækkelig hyppighed af behandling eller overdreven indtagelse af væske, kan patienten præsentere hævelse af kroppen.

Hvad gør man med hævede hænder i morgen for dialysepatienter?

Først justere den nuværende behandling procedure under vejledning af nyre læge. Kom tilstrækkelig dialysebehandling vil mindske risikoen for væskeretention.

For det andet, begrænse indtagelsen væske ved at følge diætist eller lægens forslag. Fluid begrænsning kan variere for hver enkelte patient. Faktorer som vægtøgning mellem behandlingerne, urinproduktion og hævelse betragtes. Hvis du er interesseret i at få et nøjagtigt svar i din individuelle tilfælde, kan du kontakte os på kidney-support@hotmail.com med dine testrapporter eller detaljerede oplysninger sygdom. Vores nyre læge vil analysere det og svare dig snart!

Endelig mens dialyse, er patienter anbefales at tage en effektiv behandling for at forhindre yderligere fald i nyrefunktionen, reparere nedsat nyre iboende celler, og i høj grad øge den samlede nyrefunktion. På denne måde kan problemet med hævede hænder fundamentalt løst. Hvis du er interesseret i at lære mere om tilgængelige behandlinger med sådanne helbredende virkninger, kan du klikke her. Derefter vil du have en bedre forståelse. Noget uklart? Lad os vide.

没有评论:

发表评论

Online Expert