2014年7月8日星期二

Kreatinin niveau på 8.7 med GFR 12 Hvad er den nyeste behandling

"Jeg har kreatinin niveau på 8.7 med GFR 12. Hvad er den seneste behandling for min tilstand? Oplys venligst. "Her er en forespørgsel, vi fik fra en patient. For at hjælpe patienter i lignende sag, giver vi den følgende analyse. Læs videre for at lære mere.

Hvad betyder kreatinin niveau på 8.7 med GFR 12 betyde?

Faktisk, denne diagnose angiver, at du har udviklet sig til end-stage renal sygdom (ESRD) med kun 12% af nyrefunktionen venstre. Dette er en ganske alvorlig situation. Venstre ubehandlet eller ikke kontrolleres effektivt, vil sygdommen være livstruende.

Hvad er den seneste behandling for kreatinin-niveau på 8.7 med GFR 12?

I 2014, den nyeste behandling for din nyresygdom er Top Seven TCM Therapies. Dette er en systematisk behandling udviklet af nationens berømte nyrespecialister i Shijiazhuang nyresygdom hospital.

Specifikke retsmidler, der er involveret i denne behandling, er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, cyklus terapi, lavement, fuld bad terapi, fodbad, moxibustion, og mundtlig kinesisk urt medicin. Baseret på en præcis diagnose af din sygdom situation, vil en eller flere af de behandlinger vælges til at danne den bedste behandling planen.

I dit tilfælde af kreatinin niveau på 8.7 med GFR 12, kan Top Seven TCM Therapies arbejde på at fjerne blod immobilitet, rydde op alle giftstoffer og affald, supplerer væsentlige elementer til blodet, fremmer blod og iltforsyning til nyrerne, reparere nedsat nyre iboende celler og væv, og i høj grad øge GFR niveau.

Så længe du kan tage ovenstående systematisk behandling i tide, vil din sygdom ikke forværre i fremtiden, og resterende nyrefunktion kan forbedres gradvist. Derefter kan du forvente at leve et langt forbedre livskvaliteten og markant forlænget levetid. Har du stadig noget uklart? Lad os vide.

没有评论:

发表评论

Online Expert