2014年7月19日星期六

FSGS: Højt indhold af kreatinin i urin og bobler

FSGS er en almindelig type af nefrotisk syndrom hos både voksne og børn. Ardannelse og fibrose i glomeruli del forårsager tab af nyrefunktion. Glomerulusfiltrat membran vil blive beskadiget. Som et resultat heraf kan metaboliske affald og giftstoffer ikke fjernes. Imidlertid nyttige stoffer, såsom proteiner og røde blodlegemer i blodet spildt i urinen.

Når unormale proteiner passerer gennem glomeruli, kan patienterne finde betydelige bobler i deres urin. Nefrotisk syndrom er den mest almindelige og tidlige kliniske symptom på FSGS og omkring 2/3 patienter har massive proteinuri og svær ødem. Sværhedsgraden af ​​bobler i urin varierer fra person til person og daglig urin protein kan være 1-30g. Bobler i langsigtet overskydende urin kan forårsage en række problemer såsom oppustethed, hyperlipidæmi, hypoalbuminæmi osv. Hvad mere er, proteinuri er en uafhængig risikofaktor for patienter med FSGS. Proteinuri lang sigt til gengæld ødelægge den glomerulære basalmembran og også forværre nyreskader.

Medicin til behandling af urin-bobler omfatter steroider, cytostatika, immunosuppressiva, højtryk medicin, diuretika etc. Bobler i urin kan reduceres efter brug af disse narkotika og medicin. Men det er blevet rapporteret, at nogle patienter begynder at have en høj kreatinin efter brug af disse lægemidler til en periode eller din høj kreatinin endnu værre.

En af grundene er, at deres forhold forværres sygdom og andre nyre funktioner går tabt, selv om symptomerne er midlertidigt kontrolleres. En anden grund er, at disse stoffer har forårsaget nyreskader. Mange lægemidler, der er ordineret til patienter med FSGS har potentiel nefrotoksicitet derfor er det meget nødvendigt at have en tæt overvågning af kreatinin i blodet, for at få tidlig påvisning, hvis disse stoffer forårsage skader på nyre funktioner.

Serumkreatinin er en god indikator for nyreskader og nyre funktioner. Hvis kreatinin niveau fortsætter med at blive højere og højere, betyder det, du er faldende nyrefunktion, derfor bør du søge tidlig og passende behandling.

Mens søger behandling for urin fra bobler og andre symptomer på FSGS, starten beskytte resterende nyrefunktion og undgå potentielle nyrerne. Kinesisk medicin er mere naturlig behandling af bobler i urinen, høj kreatinin og faldende nyrefunktionen beskyttelse. Kontakt en professionel udøver af kinesisk medicin og vælge flere naturmedicin.

Ovennævnte om FSGS: høj kreatinin niveau og bobler i urin, hvis du er interesseret i vores produkter, stadig være opmærksomme på os venligst Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre rådighed! alle de oplysninger, hvis du har noget problem, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert