2014年7月16日星期三

Sådan Lose 560 kreatinin uden dialyse

Kreatinin er produktet af creatin i musklen og er produceret ved en konstant hastighed i en korrekt tilstand. Men hvis nyrer er beskadiget væsentligt, vil creatinin ophobes i blodbanen, hvilket resulterer i høj kreatinin. Dialyse er en vigtig metode til at reducere høj kreatinin, men er ikke en kur for nyresvigt. Så hvordan ned 560 kreatinin uden dialyse?

Hvor alvorligt er kreatinin 560?

Den normale sortiment af kreatinin i blodet, kan være fra 53 til 115 mikromol per liter (0.6-1.3 milligram pr deciliter), selv om dette kan variere fra laboratorium til laboratorium otro.Para magtfulde kompenserende kapacitet nyrer, stiger kreatinin niveau indtil ingen funktion renal bliver halvdel. Kreatinin 560 er flere gange så høj som normalt kreatinin resultat, så det er forbundet med meget svær nyreskade.

Hvordan 560 lavere kreatinin uden dialyse?

Dialyse effektivt kan reducere kreatinin, men er ikke en kur for nyresvigt. Han er også en meget uudholdelig behandling. Så hvordan ned 560 kreatinin uden dialyse?

Resultater af høj kreatinin nedsat nyrefunktion og tilbagegang af nyrefunktionen. Derfor, for at reducere kreatinin 560 fuldstændigt og fundamentalt, bør patienter gennemgå behandling for at genoprette beskadigede nyre struktur og forbedre nyrefunktionen. Hvis der kan forbedres ekskretionsorganerne kapacitet af nyrerne, vil mere affald og giftstoffer fjernes fra blodbanen, hvilket sænker høj kreatinin fuldstændigt og fundamentalt.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy anbefales til patienter med nyreinsufficiens og kreatinin 560. Dette er en urte terapi uden negative virkninger på kroppen. For det første kan denne terapi udvide blodkarrene og forbedre blodgennemstrømningen i nyrerne gennem nyrerne. Mere blod strømmer gennem nyrerne, vil mere kreatinin fjernes ved nyrerne. For det andet, kinesisk medicin er tonic til nyrevævet og kan regenerere beskadigede nyre væv og celler, og derved nyrefunktion bedre. Således vil høj kreatinin blive reduceret og i det væsentlige fuldstændigt.

Nævnt ovenfor omkring 560 lavere kreatinin uden dialyse? Hvis du er interesseret i vores produkter, vi stadig være opmærksomme på os! Vi har flere artikler om nyrer sygdomme, herunder årsager, symptomer, behandlinger, kost og fitnesscentre har alle de oplysninger, • Hvis du har et problem, kan du konsultere vores eksperter online, kan du kontakte enfermedad-renal@hotmail.com eller efterlade besked nedenfor!

没有评论:

发表评论

Online Expert