2014年7月16日星期三

Kinesisk terapi for PKD kreatinin niveau 6.5 med Stage 4 nyresvigt

Med fremme af kinesisk medicin i hele verden, flere og flere mennesker opmærksomme på den kinesiske behandling. Sammenlignet med vestlige medicin, kinesisk terapi har en klar fordel i behandlingen af ​​nyresygdom, så nogle mennesker ønsker at kende den kinesiske behandling for PKD med kreatinin niveau på 6,5 i 4. etape nyresvigt .

Hvad vi PKD selv kreatinin niveau på 6.5 i trin 4 nyresvigt betyder?

PKD er en forkortelse for polycystisk nyresygdom, og er en arvelig sygdom, der påvirker patienten og familien alvorligt. Som tiden går, kan sygdommen angribe og giver? Ar nyrer. Og niveauet af kreatinin dømme af nyrefunktionen. Kreatinin niveau på 6.5 betyder nyreskader er svær og patienten er i den fase af nyresvigt 4.Hvor dette stadie sædvanligvis lider af en række alvorlige komplikationer, såsom kvalme og opkastning, ødem, hypertension, anæmi, træthed osv. i denne fase er det vigtigste er at kontrollere tilstanden og undgå at forværre sygdommen i trin 5 nyresvigt.

Kinesisk terapi for PKD med kreatinin niveau på 6.5 i 4. etape nyresvigt:

Fordi traditionel kinesisk medicin (TCM) kræver en lang tid til at virke, har Shijiazhuang nyresygdom Hospital i Kina været dedikeret til at studere traditionel kinesisk medicin og har opnået en vis succes i behandling af nyresygdom. Og vores kinesiske nye behandlingsformer har Osmotherapy Micro-kinesisk medicin, akupunktur, cupping terapi, massage, pedicure, mv. Gennem kliniske anvendelser, har disse kinesiske behandlinger vist sig at være sikker og effektiv, og den mest berømte er Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Hvis du er en patient, der lider af PKD kreatinin niveau på 6.5 i 4. etape nyresvigt, anbefales det, at du klikker på "Bedste behandling for PKD: Micro-kinesisk medicin Osmotherapy" lære mere. Eventuelle spørgsmål, er du velkommen til at sende en mail til enfermedad-renal@hotmail.com.

Nu bør du have en viden om kinesisk terapi for PKD med kreatinin niveau på 6.5 i 4. etape nyresvigt. Vi kan love, at vi kan sænke forhøjet kreatinin niveau, undgå at forværre deres sygdom og forbedre deres livskvalitet. Vil vide mere om PKD eller vores behandlinger, se venligst vores læge online eller efterlade en besked nedenfor. Bedste ønsker!

没有评论:

发表评论

Online Expert