2014年7月17日星期四

Er Dialyse Nødvendig til en diabetes patient, hvis Kreatinin er 5.5

Er dialyse der kræves for at en Diabetes patient, hvis kreatinin er 5.5? Vi har fået spurgt om dette spørgsmål. For at hjælpe personer, der har lignende tvivl, giver vi analyse som nedenfor. Læs eller konsultere vores online læge gratis og professionel hjælp.

Er dialyse der kræves for at en Diabetes patient, hvis kreatinin er 5.5?

I den vestlige medicin, en person med denne lidelse har intet andet valg end at få nyresubstitutionsterapi ligesom dialyse for at holde sig i live. Efter at have taget behandlingen vil højt niveau være lavere gradvist.

Men som terapien ikke at forbedre nedsat nyrefunktion eller forebygge sygdommens forværring, vil patienten præsenterer forhøjet kreatinin igen med den stadige forringelse af nyrefunktionen. Til sidst, kan fuldstændig nyresvigt være forårsaget.

Er der noget alternativ til dialyse for en diabetes patient, hvis kreatinin er 5.5?

Takket være den stadige udvikling af kinesisk medicin, har nyre eksperter Shijiazhuang nyresygdom hospital udviklet en holistisk tilgang, kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. Sammenlignet med dialyse, kan denne behandling sikre en mere tilfredsstillende behandling effekter.

I tilfælde af 5,5 kreatinin niveau på grund af diabetes, kan Micro-kinesisk medicin Osmotherapy træde i kraft for at fjerne blod immobilitet, beskytte resterende nyrefunktion, fremme blod og iltforsyning til nyrerne, reparere svækkede nyrer og genoprette nyrefunktionen. Når nyrerne fungerer bedre og bedre, vil høj kreatinin niveau sænkes fundamentalt.

Hvis du er interesseret i at lære mere detaljeret introduktion om Osmotherapy, klik her. Håber det hjælper virkelig til bedre forståelse!

Som en af ​​de mest effektive behandlinger for diabetisk nyresygdom, Micro-kinesisk medicin giver patienter med nyresvigt nyt håb for at forhindre dialyse eller nyretransplantation og leve et væsentligt forlænget levetid. Har du stadig noget uklart? Efterlad en besked i nedenstående. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert