2014年7月9日星期三

Nefrotisk syndrom og Kreatinin 7.4 Ingen Dialyse Levealder

"Min ven er blevet diagnosticeret af nefrotisk syndrom og kreatinin 7.4. Han har ikke startet dialyse endnu. Kunne du foreslå om hans forventede levealder? Afvent for dit venlige svar. "Efter at have fået denne forespørgsel, giver vi analyse som nedenfor. Håber det hjælper virkelig folk, der har lignende tvivl. Foretrækker at tale direkte? Chat med vores online læge gratis og professionel hjælp.

Hej, Sir, har vi fået din forespørgsel og ked af at høre din vens diagnose af nefrotisk syndrom og kreatinin 7.4. Hans nuværende tilstand er ganske alvorlig i trin 5 nyresygdom med tab af de nyrefunktionen. Normalt er behov for dialyse i dette tilfælde.

Hvad er den forventede levetid med nefrotisk syndrom og kreatinin 7.4 ingen dialyse? Faktisk er det umuligt at give et præcist svar uden at kende hans detaljerede sygdomssituation. Så kan du fortælle ham at kontakte os på kidney-support@hotmail.com med sine testrapporter eller flere sygdomme oplysninger. Vores nyre læge vil foretage en omfattende analyse og svare dig hurtigt inden for 24 timer.

I din vens tilstand, kan han leve et stærkt udvidet levealder ved at tage alternativ naturlig behandling. Urtemedicin kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er netop sådan form for terapi for hans reference.

Som en featured behandling Shijiazhuang nyresygdom hospital, har Micro-kinesisk medicin Osmotherapy længe været anvendt til behandling af nyresvigt med funktioner af at bevare og fremme den samlede nyre kapacitet. Når nyrerne kan arbejde bedre og bedre, vil patienterne kunne holde sig væk fra dialyse eller transplantation, og leve et væsentligt forlænget levetid med deres egne nyrer.

Hvis du stadig har spørgsmål om håndtering af nefrotisk syndrom og kreatinin 7.4 uden dialyse, bedes du forlade din tvivl i følgende opslagstavle. Glad for at udveksle nyttige oplysninger!

没有评论:

发表评论

Online Expert