2014年7月8日星期二

Naturlig kinesisk medicin behandling af kronisk nefritis og ESRD

Kersley, 42 år, er en patient med kronisk nefritis og ESRD i dialyse fra Mauritius. Han kom til Kina på 19 April, 2014 at få naturlig behandling. Nedenfor er hans sag. Læs videre for at lære mere.

Navn: Kersley

Køn: Mand

Alder: 42

Land: Mauritius

Diagnose: Kronisk nefritis, ESRD, renal anæmi, renal hypertension og metabolisk acidose.

Hvorfor komme til Kina:

Efter at være blevet diagnosticeret af kronisk nefritis og ESRD, Kersley fulgte sin læges forslag og begyndte at gennemgå dialyse. Der er ingen anden behandling på sit lokale sted.

Mens De tager dialysebehandling, hans urinproduktion reduceret gradvist over tid. Da han kom til Kina, har han urin volumen 100ml/day. Efter foretage en omfattende diagnose af hans unikke sygdomstilstand, vores nyre eksperter arbejder ud den mest passende behandling procedure.

Behandling i Kina: hæmofiltrering, hæmodialyse, Micro-kinesisk medicin Osmotherapy, fodbad, akupunktur og moxibustion, oral urt medicin, etc.

Betingelser, før og efter behandling:

Ved at tage systematisk behandling blev Kersley sygdom kontrolleret godt og nyreskader ikke forringes i fremtiden. Med nyrer fungerer bedre og bedre, vil hans afhængighed af dialyse være nedsat. Så der er stort håb til at leve på et stærkt udvidet levetid. Tests resultat før og efter behandlingen viste som nedenfor:

SCr BP BUN K P

Før 1172umol / L 190/110 23.3mmol / L 5.24mmol / L 1,93 mmol / L

Efter 1020umol / L 140/90 mmHg 14.5mmol / L 4.06mmol / L 1.32mmol / L

Hvis du er interesseret i at vide mere detaljerede oplysninger om Kersley sag, kan du efterlade en besked i nedenstående eller email os på kidney-support@hotmail.com.

没有评论:

发表评论

Online Expert