2014年7月5日星期六

Polycystisk nyresygdom og kreatinin 4.2 Er Dialyse Nødvendig

"Hej, jeg er en patient med polycystisk nyresygdom og kreatinin 4.2. Og jeg leder efter oplysninger om, hvorvidt jeg skulle starte dialyse eller ej. Please hjælp. "Mange patienter har konsulteret os om lignende spørgsmål. Her, lad os tale om dette spørgsmål sammen. Foretrækker at tale direkte? Rådfør vores online læge for gratis rådgivning.

Tak for din høring os. Ifølge din beskrivelse, er du lider af polycystisk nyresygdom og kreatinin 4.2. Der er opstået Moderat nyreskader og rettidig behandling er nødvendig for at standse sygdommens fortsatte forværring eller endog vende uorden.

Som for din nuværende situation, er det stadig for tidligt at overveje at tage dialyse. Generelt er terapien foreslået, når ens kreatinin niveau stiger til over 5-6. Desuden ved at tage hurtig behandling, kan du helt sikkert normalisere det høje niveau, så man undgår dialyse med succes.

Mens hvad er den bedste behandling for din tilstand af polycystisk nyresygdom og kreatinin 4.2?

Den valgte behandling bør sigte på at fjerne den underliggende årsag til problemet - beskadigede nyrefunktion som følge af udvidelsen af ​​nyre cyster. Hvis du kan forhindre cyster vækst og skrumpe dem i størrelse, vil din nyre kapacitet bliver bedre og bedre. Med restaureret nyrefunktion, vil dine symptomer, herunder høj kreatinin være lettet naturligt.

Har du fundet en sådan effektiv behandlingsmulighed? Hvis nej, vil vi gerne anbefale en ekstern anvendelse af urtemedicin kaldet Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. På grund af dens overraskende helbredende virkninger for PKD er Osmotherapy nu bliver mere og mere populære blandt patienter over hele verden. At have en detaljeret viden om denne naturlige urtemedicin, kan du klikke her for at lære mere information. Håber det hjælper virkelig. Noget uklart? Lad os vide. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert