2014年7月9日星期三

Er Creatinin 6.3 Høj til purpura nephritis Patienter

De, der har fået diagnosticeret af kreatinin på 6.3 med Purpura Nefritis kan spørge, om niveauet er højt eller ej. Den nuværende artikel vil fokusere på at forklare dette spørgsmål. Læs videre for at lære mere nyttig information.

Er creatinin 6.3 høj for purpura nephritis patienter?

Desværre er svaret er "ja". Denne diagnose viser, at patienter har udviklet sig til end-stage renal sygdom med tab af de fleste nyrefunktion. På dette tidspunkt, nyrer ikke fungerer tilstrækkeligt til at opretholde livet. Så nyresubstitutionsterapi ligesom dialyse eller en nyretransplantation er nødvendig for at opretholde livet.

Kan kreatinin på 6.3 og Purpura Nefritis patienterne undgå dialyse eller transplantation?

I den vestlige medicin, er der stadig ikke en effektiv behandling med sådanne virkninger. Imidlertid har nationens berømte nyre eksperter løsningen findes i kinesisk medicin. Midlet er kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy. (Klik her for at se video introduktionen)

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy har været anvendt til behandling af nyresygdom i mere end tyve år. Kliniske erfaringer har vist, at behandlingen er ganske effektiv til at hjælpe patienter med nyresvigt forhindre dialyse eller transplantation. I tilfælde af Purpura Nefritis og 6.3 kreatinin, er patienter foreslås at tage Osmotherapy så tidligt som muligt at reparere de beskadigede nyrer, genoprette nyrefunktionen, og normalisere høj kreatinin niveau. På denne måde, kan sygdommen behandles fra roden.

Hvis du ønsker at vide behandling procedure og kursus i din konkrete sag, kan du kontakte os på kidney-support@hotmail.com eller efterlade en besked i nedenstående med din detaljerede oplysninger sygdom. Vores nyre eksperter team vil gøre en personlig analyse og svare dig hurtigst muligt med nyttige forslag. Håber dette virkelig hjælpe! Noget uklart? Du er velkommen til at kontakte os. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert