2014年6月30日星期一

Kreatinin 6.1 & Stage V nyresvigt Er det tyde Transplant

Er kreatinin 6.1 i fase V nyresvigt tyder nyretransplantation? Vi har fået spurgt om dette spørgsmål. For at hjælpe folk, der har lignende tvivl, gør vi detaljeret forklaring som nedenfor. Foretrækker at tale direkte? Chat med vores online læge for gratis rådgivning.

Faktisk er der ikke et sæt serumkreatinin Leve der angiver nyretransplantation. Når nyrerne har mistet omkring 90% af deres filtreringsevne, Normalt anbefales det, at patienten til at tage transplantation. Så hvis du ønsker at få personlig analyse, kan du sende os på kidney-support@hotmail.com med dine testrapporter eller oplysninger detaljeret sygdom. Vores nyre læger vil svare dig snart!

Som det er kendt, nyretransplantation er en konventionel og symptomatisk behandling til din kreatinin 6.1 med Stage V nyresvigt. I dag har alternativ naturlig valgmulighed er udviklet til at hjælpe med at sikre mere tilfredsstillende prognose. Urtemedicin kendt som Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er netop sådan form for behandling. Hvis de behandles tidligt, kan patienterne undgå transplantation med succes og leve et normalt, langt liv med deres egne nyrer.

Micro-kinesisk medicin Osmotherapy er en holistisk tilgang med henblik på at behandle IgA nyresygdom fundamentalt fra den egentlige årsag. Funktioner af denne behandling omfatter hovedsagelig udvide blodkarrene, fremme mikro-cirkulation, forebygge betændelse, anti-koagulation, fjerne blod immobilitet, reparere svækkede nyrer og genoprette den samlede nyrefunktion. Med nyrer fungerer bedre og bedre, vil din høj kreatinin niveau sænkes ned spontant.

Håber ovenstående introduktion kan være nyttige for din bedre forståelse af at styre din kreatinin 6.1 i fase V nyresvigt. Hvis du stadig har noget uklart, bedes du forlade din tvivl på opslagstavlen som nedenfor. Du vil helt sikkert få hurtigt svar indenfor 24 timer. Tak for din tid. Pas venligst!

没有评论:

发表评论

Online Expert