2015年6月23日星期二

Akut nyresvigt hos børn

Akut nyresvigt hos børn
Akut nyresvigt (ARF) - kritisk for kroppen tilstand, der udvikler sig, når nedsat nyre- blodgennemstrømningen eller større nyrefunktion: udskillelse af metaboliske produkter, opretholde stabiliteten af ​​sammensætningen af ​​vand og elektrolyt og syre-base-status, ledsaget af acidose, azotæmi, hyperkaliæmi, hjertelidelser, organer respiratoriske, centralnervesystem og andre organer og systemer. Forudsat rettidig initieres passende behandling for denne tilstand er reversibel. Ellers arrester kan ret hurtigt føre til døden.

Sommetider børn har postrenal ARF forbundet med sygdomme i uorgenitalsystemet, såsom ventiler og urethral striktur, forhudsforsnævring, neurogen blære, ureter stenose munden.

Den medicinske og ammende personaleafdeling har en stor erfaring i behandling og opfølgning af staten af ​​unge patienter med akut nyresvigt. I svære tilfælde kan behandlingen udføres i den pædiatriske intensivafdelingen. Opholdstiden i hospitalet afhænger af sværhedsgraden af ​​sygdommen og hvor hurtigt restaureret nyrefunktion.

Prognose afhænger af årsagen og omfanget af nyreskade, samt rettidig iværksættelse af passende behandling. Akut nyresvigt er en potentielt reversibel tilstand. Med den rette behandling og en god generel tilstand af barnet til at udvikle akut nyresvigt, kan nyrefunktionen fuldstændig restaureret.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert