2015年6月28日星期日

IgA nefropati: hvordan man kan forbedre livskvaliteten

IgA nefropati: hvordan man kan forbedre livskvaliteten
Hvad skal patienter gøre for at forbedre hastigheden på kur og har en sund livsstil? Denne artikel vil give svaret.

I klinisk praksis i klinisk praksis

IgA nefropati viste inflammatoriske responser i mange forskellige glomeruli. Hvis en person med en diagnose af sygdommen, antistofferne inhiberer glomerulær funktion, i dette tilfælde, blodceller og proteiner gennem den beskadigede glomerulære kommer ind i urinen. I mellemtiden, når der ikke er nogen effektiv måde boryuschiysyas mod denne sygdom, vil det føre til en række komplikationer: hæmaturi, proteinuri, ødemer, og som kan forårsage alvorlig reduktion i livskvalitet.

hidtil, det overordnede mål med behandlingen er at kontrollere symptomer på sygdommen og alvorlige komplikationer. Til en vis grad kan de styre udviklingen af ​​sygdommen. Og når infektion eller patienten har en kold, symptomerne, hvilket fører til en ond cirkel, endnu en gang,

der bragte stor smerte for patienten.

Selv om sygdommen let behandles, eksperter fra Shijiazhuang nefropati hospital opfundet en effektiv immunterapi, hvilken kernen er en forbedring af immunsystemet af kroppen. Sådanne fremgangsmåder indbefatter, immunodiagnostik, immun tolerance, immun blokering, immun clearance, immun regulering, immun forsvar. Under behandlingen, ved at fjerne de immunkomplekser til at genoprette normale immunsystem, forudsat at den øgede immunfunktion symptomer vil blive lettet.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert