2015年6月2日星期二

Kost til patienter med hypertensive nefropati

Kost til patienter med hypertensive nefropati
stoffet er giftigt, så nu flere og flere mennesker er opmærksomme på kost hos patienter med hypertensive nefropati-induceret hypertension nefropatii.gipertonicheskaya arteriolosclerosis nyrer, primært manifesterer silnty ødem, en stor mængde protein i urinen, hypoalbuminæmi, er giperlipidemiya.Etu sygdom vanskelig at helbrede, hvis staten af ​​patienterne meget hårdt, vil mange af dem lever bedre gennem kosten.

1. Spis nogle fødevarer fonktsii lavere blodtryk, vanddrivende, reducere fedt, såsom bitter melon, vandmelon, agurk, grønne bønner, majs, havre, frø Coix, svampe, sort svamp, salat, sennep, selleri og så videre.

2. vitamintilskud. Fordi vitamin involveret i metabolismen af ​​kroppen, er et vigtigt næringsstof. Og vitamin B, C-vitamin har en beskyttende virkning på pochki.Poetomu hypertensive patienter med nyresygdom bør spise fødevarer rige på vitaminer.

3. Skal spise en kost højt proteinindhold, og nyrerne hos patienter med hypertensive nefropati kan blive beskadiget, så patienter bør begrænse indtagelsen af ​​protein, under normale omstændigheder, 0.3-0.6g per kg alt efter omstændighederne, helst magert kød, fisk, æg, forbrug af mælk .

4. Begræns dit indtag af salt. Hvis hypertensive patienter nefropatiis symptomer på ødem eller hypertension, må vi nøje kontrol indtagelsen af ​​salt, daglig 2-3g passende.

5. Spis mindre animalsk fedt, fordi animalske fedtstoffer med højt kolesterolniveau, ateroskierosepatienter stige efter måltider, især i lever, hjerte, nyre og andre.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert