2015年6月8日星期一

Hvad der forårsager en stigning i kreatinin

Hvad der forårsager en stigning i kreatinin
Når kreatinin stiger patienter og læger har forskellige meninger om, hvilke af kreatinin øger? Hvad er kreatinin? Kreatinin bringer indvirkning på kroppen? Lad vores eksperter give dig en detaljeret forklaring.

Kreatinin er det metaboliske produkt af den menneskelige muskel, fordi antallet af human muskel ikke ændres på kort sigt, fordi koncentrationen af ​​kreatinin i blodet tendens til at være relativt stabilt, samtidig, kreatinin, sædvanligvis filtreret gennem nyrerne viste i form af urin, typisk gennem en test serumkreatinin kan identificere nyreskade. Så det forårsager en stigning i kreatinin?

1. Når den menneskelige skade på grund af tab af nyrefunktion og kreatinin i tilbageholdelse blod nyre, hvilket resulterer i øget kreatinin, i dette tilfælde, patienter bør tiltrække opmærksomhed. Fordi faldet i nyrefunktionen kan resultere i en stor indvirkning på kroppen, uden at tage rettidig og effektiv behandling, er det endda truer patienternes liv.

2. Patienter med nedsat nyrefunktion, inklusive sluyaae når de har influenza, lungebetændelse, tarminfektioner, urinvejsinfektioner, stigning i serumkreatinin kan forekomme på kort sigt.

3. Nogle patienter oplever symptomer på tab af kropsvæske, kombineret med en feber, svedeture, sokratityu vandforbrug, hvilket fører til højere blodniveauer, reduceret renal blodgennemstrømning, renal blod metabolitter og kan ikke allokere indeni, det forårsager en stigning på kreatinin.

4. Træthed eller overdreven bevægelse i livet, dårlig pause, ikke er opmærksomme på detaljerne i livet, kan alle disse føre til en stigning i serumkreatinin.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert