2015年6月2日星期二

Patienter i nyrerne, om at drikke mælk

Patienter i nyrerne, om at drikke mælk
Protein er et vigtigt næringsstof i vores krop sammensætning, protein for vores sundhed spiller en meget vigtig rolle, men patienterne i nyrerne, om at drikke mælk?

Eksperter siger ja. Da kvaliteten af ​​den mælk proteinindhold på ca. 80% af det totale protein-indhold af de essentielle aminosyrer indeholdt i det lange rækkevidde og en tilstrækkelig mængde af proteinstruktur er meget tæt på den menneskelige krop, er det mere befordrende for absorptionen af ​​næringsstoffer og bortskaffelse.

Foruden protein og andre næringsstoffer i mælk er det også meget nyttigt for patienter med nyresygdom. Patientens krop er ofte nyre ubalance af calcium og phosphor og calcium og fosfor svarende mælk at fjerne denne ubalance spiller en vigtig rolle.

Nyre forbrug af lavt proteinindhold, så det er ikke for begrænsede kalorier. Mælkefedtindhold på 2% -3,2%, energi-rige og let fordøjelse og absorption, for patienter i nyren, en beruset, men også gør huden fugtig, reducere patientens grund af sygdom forårsaget af tør hud, brunt hår og andre symptomer,

Kulhydrater indeholdt lactose i mælk, og regulere mavesyresekretion og fremme peristaltikken af ​​mave kræft i maven, men også fremme absorption af calcium. Det indhold af laktose mælk ikke er høj, kun omkring 10 gram, så selv patienter med diabetisk nefropati, kan hver dag drikke mælk pose, sukker forårsager blodsukker udsving.

Ifølge eksperter, under normale omstændigheder, patienter med nyresygdom drak 250 ml mælk, spiser et æg, plus 60 gram magert svinekød, mængden af ​​protein indtag er mere passende.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert