2015年6月14日星期日

Hvad er de komplikationer af renale cyster?

Hvad er de komplikationer af renale cyster?
Har du nogensinde hørt om det renale cyster? Ved du, hvad komplikationer nyre cyster vist? Jeg skal have en masse mennesker for denne sygdom ikke helt forstår. Selvom undersøgelsen af ​​den videnskabelige og tekniske udvikling, har flere og flere mennesker blevet diagnosticeret lider nyre cyster. Sådanne sygdomme er mere alvorlige, men mange mennesker ikke ved meget om, så mange mennesker ignorere denne sygdom til at tage den holdning, i virkeligheden, er det ikke, kan det føre til proteinuri hos patienter med sygdommen, kedeligt, højt blodtryk, urin og andre symptomer. Der er komplikationer forbundet med sygdommen, i sidste ende, hvad er det? Dernæst lærer vi sammen.

Komplikationer af renale cyster:

For det første en urinvejsinfektion forårsaget af

Dækker cystitis, pyelonephritis, nyre-infektion og cyster omgivet af en byld. Kvindelige ven, urinvejene diagnose værktøj er en kritisk faktor. Leukocytter i urin afstøbninger og anti-infektion behandlingsmønstre reagere positivt diagnose af pyelonephritis og positive blod kulturer og dele ømhed normalt cyste infektion, CT kan være inficeret med cyster.

For det andet, nyresten og nyre forkalkning

Del af nyresten er en af ​​de komplikationer af renale cyster. Når patienter med smerter intensiveret, bør snoet sterile hæmaturi eller intraokulær fusionere sten måske tror. Derfor bør patienter være forsigtig.

For det tredje, for at gøre kræft cyste

Når en patient eller nyre smerter og (eller) for at ændre loven hæmaturi, vægttab, blodsænkning, synes der ikke svarer til renal anæmi eller polycytæmi opstår, bør de være opmærksomme på at kombinere nyrekræft så tidligt som muligt, til diagnosticering af CT og om nødvendigt, skal du angiografi af de renale arterier.

Kend komplikationer af sygdommen efter en virksomhed, du bør være i stand til at advare ham, komplikationer af sygdommen, hydronefrose, renal ydre kræft, nyrekræft og så videre. Sådan en alvorlig sygdom, bør du bemærke, at hvis der er en relaterede symptomer, bør du hurtigst muligt til hospitalet for at kontrollere, om det virkelig kommer til at være patientens sygdom, er du nødt til at opretholde en positiv holdning, optimistisk behandling. Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. God bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert