2015年6月21日星期日

Årsager og forvaltning af forstoppelse hos patienter med diabetisk nefropati

Årsager og forvaltning af forstoppelse hos patienter med diabetisk nefropati
Årsager

Patienter med diabetisk nefropati er forbundet med for højt blodsukker kan føre til forstoppelse, fordi høje niveauer af sukker i blodet forårsager gastrointestinale neurologiske lidelser, let føre til forstoppelse. Det er også ledsaget af et fald i nyrefunktionen, vil patienten være vand og elektrolytforstyrrelser, ophobning af toksiner og endokrine lidelser symptomer, der alvorligt påvirker mave-funktion, mens patienter kan være forstoppelse skiftevis med diarré.

Kontor

Vpovsednevnoy liv, kan patienter med diabetisk nefropati blive justeret for at forhindre forstoppelse følgende områder:

1, hos patienter med diabetisk nefropati, at spise flere grøntsager og fuldkorn, disse højt fiberindhold for at hjælpe fordøjelsen, Lee og udskillelse.

2, tidligt om morgenen på tom mave 1 kop salt vand, kan være meget effektive til at forhindre forstoppelse.

3, at patienter med diabetisk nefropati spise flere fødevarer rige på vitamin B1, vitamin B1 kan beskytte gastrointestinale nerver og fremme afføring, såsom fuldkorn, hvedeklid, bønner, magert kød og så videre. Hensigtsmæssigt at spise salat, gulerødder, bønner og andre gasproducerende fødevarer, stimulere peristaltikken, som vil hjælpe afføring.

4, bør patienter med diabetisk nefropati være moderat motion, især styrketræning i maven, forbedre gastrointestinal funktion.

5, bør patienter med diabetisk nefropati forbydes eller mindre krydret mad, såsom peber, karry og te.

6, under anvendelse af vigtige lægemidler, når patienter med diabetisk nefropati afførende handling, men bør være selektive virkning af lægemidlet relative lethed, men mængden er ikke meget, at forhindre diarré.

Lang tids brug af afføringsmidler kan deformere tarm muskel afslapning, men forværre forstoppelse. Patienterne ønsker at slippe af forstoppelse, men kræver også funktionen af ​​nyrerne og bugspytkirtlen, og lægen, regulerer stofskiftet. Kinesisk medicin til behandling af diabetisk nefropati har unikke fordele og terapeutiske virkning. Patienterne kan prøve.

没有评论:

发表评论

Online Expert