2015年6月11日星期四

Kost terapi af patienter med proteinuri

Kost terapi af patienter med proteinuri
Under normale omstændigheder er der en lille mængde af protein i urinen, viste negative resultater i undersøgelsen, men når de poekazyvayut positive eller +, ++, +++, ++++, skal du være på vagt. Fordi proteinuri er et almindeligt symptom, hvis den ikke behandles, kan det være endnu værre og føre til mere alvorlige komplikationer. Tilsvarende ændringer i kosten spiller også en afgørende rolle, men hvordan man kan ændre? Dernæst skal du se på følgende artikel i situationen.

Kost er meget vigtigt for patienten og en fornuftig kost kan overvåge status for sygdommen, patienter med nyresvigt udskille store mængder af protein i urinen, forårsager hypoproteinæmi, ødem, så det forårsagede en masse patologiske forandringer i kroppen, og patienten bør straks tilsatte protein er tilstrækkelig til at kompensere for tabet af næringsstoffer stoffer i kroppen. Tilsæt protein-baserede animalsk protein, såsom mælk, æg, magert kød og så videre.

For at tilføje den passende mængde af magert kød per person per dag er ikke mere end 100 gram er nødvendigt, kan der ikke være mere end to æg, og så patienten ikke kun absorberes godt, men også øge byrden på nyrerne. Patienterne har mindre at spise eller ikke at spise bønner og sojaprodukter, bør spise let fordøjelig lys fødevarer bør ikke spise fede kød og fisk. Patienter bør begrænse deres saltindtag for at undgå hævelse symptomer.,

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert