2015年6月16日星期二

Hvor meget vand skal du drikke hver dag

Hvor meget vand skal du drikke hver dag
Nyrer fungerer som afgiftning, når kroppen af ​​vand er ikke nok, kan kroppen af ​​toksiner ikke udelukkes, og derefter vandet er godt for nyrerne. Men vand kan ikke være overdrevne, og endog ødelægge balancen i elektrolytter, hvilket gør dig ploho.Skolko vand på nyrerne bedste? Lad os se på en analyse af vores ekspertnogoa.

Typisk er mængden af ​​vand pitogo mennesker hver dag i mindst afbalanceret med vandindtag krop.

hver dag kroppen producerer ca. 1500 ml, MON i kombination med den afføring, åndedræt og vodyvypuskaet ved fordampning fra huden, det samlede vandforbrug er omkring 2500 ml. Vand i metabolisme og ernæring, kun ca. 1000 ml,

Således, behovet drikke mindst 1500 ml vand om dagen, omkring 8 kopper rundt.

Typisk er mængden af ​​vand nuzhnoecheloveku hver dag bør være i forbindelse med mængden af ​​aktivt, miljø, og selv vejret. Drikke for meget vand vil have ringe indvirkning på sundheden,

Men dette kan føre til øget diurese kan simpelthen gene i dagligdagen. Men for nogle særlige populationer, bør være særlig opmærksom på den mængde vand, pita, såsom ødem patienter, patienter med hjerteinsufficiens, bør patienter med nedsat nyrefunktion ikke drikke for meget vand, fordi drikker for meget vil øge byrden på hjertet og nyrerne, let føre til en forværring af sygdomstilstanden. Desuden bør folk drikke masser af vand lihoradke.Potomu der stigning i temperaturen fører til et tab af vlagi.Pit meget vand kan føre til hypotermi og hjælpe patienter tilbage til sundhed.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte os via følgende måde. Jeg er meget glad for at hjælpe dig. Vi ønsker dig god bedring!

Tel: + 86-311-89261580

Email: hospitalkidney@yandex.ru

whatsapp: +86 15100189779

没有评论:

发表评论

Online Expert